How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

instagram hakkında bilgisi olan?

yok bu bahsettigim sey sadece gonderi sayisiyla ilgili. siz help.instagram.com adresine mail atin oradan donus cok hizli oluyor. hikayelerinizi insanlar goruntuleyebiliyor mu?

Evet evet, görüntülüyorlar, kendi hikayelerinde benden bahsediyorlar. Tüm fonksiyonlar normal.

Düzeldi mi acaba benim de şu an öyle 2 gündür bu şekilde ağlicam artık hesabıma çöl emek verdim kapatmakta istemiyorum 🥺

Eklentiler

• 7E47A6C2-AAED-49C1-855D-E9A4B506975B.png
    7E47A6C2-AAED-49C1-855D-E9A4B506975B.png
    350,9 KB · Görüntüleme: 38
Düzeldi mi acaba benim de şu an öyle 2 gündür bu şekilde ağlicam artık hesabıma çöl emek verdim kapatmakta istemiyorum 🥺

Aaa size neden oldu acaba? 😔 benim düzelmedi help @ instagram.com’a mail gönderdim bekliyorum 😞

Ben de gönderdim fakat 2 gündür bu şekilde sizde düzelme olursa bana da haber verir misiniz buradan 🥺💖

Merhaba, benim takipçi sayım 10-15-0-5 şeklinde oynuyor bu sabah. Bir spam ya da ceza olsa bu şekilde olmaz diye düşünüyorum. Bekleyeceğim sanıyorum onlardan kaynaklı bir sorun var.

Evet bundan 1 yıl önce takipçi almıştım ama sonradan hepsini çıkardım geçen sene 100 civarı olan takipçim 10’a düşmüştü sonra kendiliğinden aynı gün düzeldi ama bu 0 oldu ve 3 gün oldu düzelme olmadı

İşte benim yaptığımı yapmışsınız 🙈 ben de aynı şeyi yaptım ve o günden bugüne düzelmedi. Hesabım da çok eski değil 2 senelik ama yeni hesap açmak istemiyorum eşim de dalga geçiyor kurcalarsan öyle olur diye 🥹

İşte benim yaptığımı yapmışsınız 🙈 ben de aynı şeyi yaptım ve o günden bugüne düzelmedi. Hesabım da çok eski değil 2 senelik ama yeni hesap açmak istemiyorum eşim de dalga geçiyor kurcalarsan öyle olur diye 🥹
YouTube her yerden baktim ama konuyla alakalı hiç bir şey bulamadım ben de hesabımı hiç kapatmak istemiyorum nasıl düzelir benim de hiç bir fikrim yok🥺

Evet bundan 1 yıl önce takipçi almıştım ama sonradan hepsini çıkardım geçen sene 100 civarı olan takipçim 10’a düşmüştü sonra kendiliğinden aynı gün düzeldi ama bu 0 oldu ve 3 gün oldu düzelme olmadı
Takipçi satin alma,arka arkaya takipçi çıkarma,ekleme hesabın engel almasına yada erişim düşüklüğünü neden oluyor yeni yakın takipcilerle oynama yaptiysaniz ondan kaynaklidir büyük ihtimalle.

Takipçi satin alma,arka arkaya takipçi çıkarma,ekleme hesabın engel almasına yada erişim düşüklüğünü neden oluyor yeni yakın takipcilerle oynama yaptiysaniz ondan kaynaklidir büyük ihtimalle.

Ben de aynı şeyi sorayım. Böyle mi kalacak peki hep? 🥹 bulca bulca

Peki düzelir mi yoksa böyle kalıcak mı

Ben de aynı şeyi sorayım. Böyle mi kalacak peki hep? 🥹 bulca bulca
İlk kez olduysa normal de 24 saatte düzeliyor bazen 2_3 günu buluyor 1 haftayı bulanda oluyor ama duZelir fazla oynama yapmayın sadece takipçi kısmıyla birde takipçi programı tarzı şeyler kullandiysaniz onuda kullanmayın hem hesabın engel alınmasına hem de hesap çalınmasına neden oluyor

İlk kez olduysa normal de 24 saatte düzeliyor bazen 2_3 günu buluyor 1 haftayı bulanda oluyor ama duZelir fazla oynama yapmayın sadece takipçi kısmıyla birde takipçi programı tarzı şeyler kullandiysaniz onuda kullanmayın hem hesabın engel alınmasına hem de hesap çalınmasına neden oluyor

Çok teşekkürler bilgiler için. En iyisi uslu durup beklemek sanırım 😢

Back