B Biruni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2016 264 150 18 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #1 arkadaşlar günaydın, Bir arkadaşım için soruyorum. Arkadaşım nişanlısının instagram şifresini öğrenmiş ordan facebookuna da bağlanabilir mi? çünkü ayarlarda facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin gibi şeyler yazıp önerileri çıkartıyormuş.
arkadaşlar günaydın, Bir arkadaşım için soruyorum. Arkadaşım nişanlısının instagram şifresini öğrenmiş ordan facebookuna da bağlanabilir mi? çünkü ayarlarda facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin gibi şeyler yazıp önerileri çıkartıyormuş.
ozgurhayalim Uçur beni spaydi Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2016 621 1.719 63 33 Bursa 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #2 İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım.
İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım.
M meredithgrey 2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2013 13.434 31.574 598 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #3 Bağlanamaz. Sadece arkadaşları senkronize et diyerek listesinde kim var kim yok görür.
B Biruni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2016 264 150 18 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #4 sirindaisy91 .!.: İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... bence de öyle zaten şifreleri farklı gibi bir şey demiş eskiden çocuk. lafı geçmiş öyle her hesabımın şifresi ayrı demiş
sirindaisy91 .!.: İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... bence de öyle zaten şifreleri farklı gibi bir şey demiş eskiden çocuk. lafı geçmiş öyle her hesabımın şifresi ayrı demiş
Bademli_Magnum Güzel haberler geliyor🥳 Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 3.594 3.268 333 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #5 bağlanılmıyor, sadece instagram üzerinden facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin
tasarimcibayan Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2014 4.797 4.856 248 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #6 Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş
Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş
B Biruni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2016 264 150 18 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #7 sirindaisy91 .!.: İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... holavida .!.: Bağlanamaz. Sadece arkadaşları senkronize et diyerek listesinde kim var kim yok görür. Genişletmek için tıkla... will_done .!.: bağlanılmıyor, sadece instagram üzerinden facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla... tasarimcibayan .!.: Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş Genişletmek için tıkla... Hmmm anladım arkadaşlar çok teşekkürler hepinize
sirindaisy91 .!.: İnstagram üzerinden Facebook'a bağlanmıyor diye biliyorum. Sadece Facebook üzerinden İnstagrama bağlanılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... holavida .!.: Bağlanamaz. Sadece arkadaşları senkronize et diyerek listesinde kim var kim yok görür. Genişletmek için tıkla... will_done .!.: bağlanılmıyor, sadece instagram üzerinden facebook arkadaşlarını ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla... tasarimcibayan .!.: Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş Genişletmek için tıkla... Hmmm anladım arkadaşlar çok teşekkürler hepinize
B Biruni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2016 264 150 18 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #8 tasarimcibayan .!.: Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş Genişletmek için tıkla... evet keşke :)
tasarimcibayan .!.: Facebook şifresiyle instagrama girebilir ama tam tersi olmaz malesef keşke face şifresini öğrenseymiş Genişletmek için tıkla... evet keşke :)
Dionee Sev kendini ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 6.529 15.961 298 10 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Biruni #9 şifreler aynıdır aynı maılle gırmıstır