- 18 Kasım 2012
- 50
- 11
- Konu Sahibi Teenagewoman
BAGS WORLD BUTİK biz düştük hataya siz sakın düşmeyin!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malum ağzım laf yaparHelal olsun kız sana
Ay şaka yapıyosuninstagramdda dolandırıcıbutik diye bi hastag var.. ordan takip edin alısveris yapmadan kızlar. neler neler var orda bi görseniz şok olursunuz. mesela birikargolara sogan koyup yolluyormuş şaka gibi dmi
gerçekten öyleymiş :) ben de duyunca çok şaşırdım. buarada instagramdaki çoğu butik aliexpress den sipariş verip 3 4 katına satıyor almadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim :) el emeği hesapları dahil etmiyoeum buna (kendi hesabım gişbi :) )Ay şaka yapıyosun
siz de ifşa edin bence sayfayıMalesef bende havale ile alisveris yaptim, parayi havale yaptiktan sonra urun yurtdisindan gelicek bende size gondericem dedi. Tabu ben parayi yatirdim az parada degil, surekli bahane uyduruyor cevap vermiyr. Sonra baktim engellemiss . Napicam bilmiyrm ve 3 ay oldu.
Merhaba Hanımlar, yardımınıza ihtiyacım var !!
Arkadaşım instagramdaki bir butik mağazadan çanta siparişi verdi ağustosta. adam bize yanlış çanta yolladı. durumu bildirdik ve iade edip istediğimizi yollamasını söyledik. Ogün bugundür ne gelen var ne giden!!
sürekli 'yarın elinizde olur, kargoyu arıcam şimdi, benim suçum değil, ' gibi bahanelerle bizi oyalıyor. parayı iade etmesini istediğimizde ' hesap numaranızı verin, yarın yatıracağım ' vs vs diyerek bizi ayakta uyutmaya calısıyor. whatsapptan yazdıgımızda cevrimiciyse cıkıyor ve 2 saate yakın girmiyo. girdiğindede cevap vermiyo. Bugun yine ağır konuştum dediği şey ' telefonun sahibi burda değil, gelince iletirim'. Herif iş adamı sanki!!
Bu işten parayı nasıl kurtarırız bilmiyoruz. yazıyoruz olmuyo, arıyoruz açmıyo. Parayı aldı, ne cantayı yolluyo, ne de para iadesi yapıyo. anne babayı karıstırmak istemiyoruz. poliste ilgilenmez fatura vs sıkıntısından.
Nereye şikayet edebiliriz ? bu işin içinden nasıl çıkabiliriz?? Yardım edin
#dolandirici diye aratın, neler çıkıyo ig'de. tercihinizi ona göre yaparsınız.
Benim anlayamadığım.. Bunların nasıl karakterleri var ki, hem İnsanların parasını alıyor; üşenmeden bir de kargo gönderiyor. Boş kargo veya ahlaksız bir alay edişi simgeleyen nesneler koyuluyor.Biride kurbaga koyup gondermis. Kargocuyum neler gelmiyor ki :)