• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram da takip isteği yollama önceliği kimin ....

Uranus00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
50
29
88
Merhaba Kizlar, yani bu kadar önemli mesele içinde budami konumu ya demeyin lütfen, tek takıldığım konu günümüzde sosyal medya tabanlı iletişimin artik çok güçlü olmasından dolayı. Konuya gelirsek, önce görümcemi yoksa yeni gelinmi instagram hesabından karsiya takip isteği yollamali, buarada görümce büyük abla oluyor. Hani üslubuna uygun ilişkiye başlamak istiyorum diyeyim. Malum son jenerasyon bu meselelere önem veriyor. Z kuşağının kurallarına uygun başlatalım yeni aile ilişkilerini dedim :))... teşekkürler

Nişan vs varsa farketmiyor önce kimin eklediği. Ne de olsa artık gelin aileden sayılır. Nişan yoksa gelin de olsam görümce de olsam ilk ben eklemezdim sanırım

Bence hiç girmeyin bu işlere. Yani ben eklemedim eşimin ailesini sosyal platformda görmekten hoşnut olacağımı düşünmediğim için.Çok samimiyete gerek yok diye düşünüyorum. Onlar eklerse kabul ediyorum o kadar.

Mümkünse kimse kimseyi eklemesin😀

Bunu mu dert ettiniz yani gelini ben eklemiştim ama o da beni ekleyebilirdi ya da eklemezdi bende eklemeyebilirdim birbirimizin özel hayatina burnumuzu sokmayiz

Beni gelinimiz ekledi çat diye daha aileye girmesine çok varken. Ayrılsalar silmem mi gerekecek bilmiyorum diye gerilirken baktım kız benim tanımadığım uzak akrabaları bile eklemiş. Dedim bunda bu göz varken aileye girer gerilme. 😂😂😂

Bence nişan falan olmadan kimse kimseyi eklemesin. Sonrası önemsiz. Kim görürse önce o eklesin.

Merhaba Kizlar, yani bu kadar önemli mesele içinde budami konumu ya demeyin lütfen, tek takıldığım konu günümüzde sosyal medya tabanlı iletişimin artik çok güçlü olmasından dolayı. Konuya gelirsek, önce görümcemi yoksa yeni gelinmi instagram hesabından karsiya takip isteği yollamali, buarada görümce büyük abla oluyor. Hani üslubuna uygun ilişkiye başlamak istiyorum diyeyim. Malum son jenerasyon bu meselelere önem veriyor. Z kuşağının kurallarına uygun başlatalım yeni aile ilişkilerini dedim :))... teşekkürler
Ya çokta önem vermeyin şu sosyal medyaya yahu, aile ilişkilerine önem vermek istiyorsanız sosyal medyada degıl, reel de bu usluplara dikkat edin 😊

Görümce eklesin :) beni de eklemişti ama yıllar sonra ben çıkarttım, çok da lazım olan bi şey değil

Back