- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Merhaba hanımlar eşim 4 5 gündür soğuktu neyin var diyordum.İs yüzünden diyordu (yeni dükkan açtı).Ama dün bı sınırlı geldi.Noldu dedim bişey yok dedi ya olmuş bişey öğrenmek istiyorum noldu dedim.Sen kendine bir bak dedi.Ne varmış bende söylese bakayım dedim.Git dedi.Soyler misin dedim.Cami çerçeveyi kırdırma bana git dedi.Bende sen bilirsin dedim.Bir ara telini aldım choroom geçmişine baktım (internet) Instagram arananlar geçmişine nerden bakarim,karım Instagram geçmişinde kime bakıyor diye arama yapmış.Hanimlar önceden bizim bı kavganın vardı oda ben bir kere başka hesaptan eski sevgilime mesaj atmıştım hakkımı helal etmiyorum diye.Bunuda öğrenmişti.Cok pişmanım keşke atmasaydim.Ama aradan zaman geçti ve aramız çok iyiydi.Ama şimdi internetten böyle bir arama yapmış.Sorun suki bişey bulması imkansız çünkü hiçbirşey yapmadım.Birsey bulamaz.Hadi aradım desem buldu ondan sınırlı kızıyor derim ama bişey yapmadım li.Niye böyle yapıyor.Ben şimdi gidip söylesem büyük kavga çıkacak ve belkide vurcak bana ben kesinlikle dayağa karşıyım.Annemin evine giderim direk.Napmaliyim akşam eşim gelince nasıl davranmaliyim.