İnsulin direnci ile hamile kalan varmı benim insulin direncin.var ve lh yuksek adet düzenim yok ama ultrason da kist falan da cikmadi yada yumurtan olması gerektiği gibi yaşayan varmı şimdi hamile kaldım da hamilelik de zor oldu bilgisi olan
insülin direnci yüksek olduğunda hormonlarda ufak bir sıkıntı olabiliyor bu da gebeliği azıcık engelliyor.doktorların verdiği anti diabetik ilaçlar ve düzenli dengeli beslenim ile insülin direncini düşürebilirsin kuzum....
insülin direnci yüksek olduğunda hormonlarda ufak bir sıkıntı olabiliyor bu da gebeliği azıcık engelliyor.doktorların verdiği anti diabetik ilaçlar ve düzenli dengeli beslenim ile insülin direncini düşürebilirsin kuzum....
En son gittiğin az düşmüştü ama çok az polistik over sandım bende kendimi yumurtalık da bi şey yok ama diyodum neyse insllsin düşerse gider sorunlar yani
Yumurtalık lara bakıldı polistik over falan demedi normal dedi lh yüksek sadece onuda troid bağladı dahkiyr gittim insulin ve tiroid cıktı az çalışıyo troid insulin de cokk