• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların gözlerine bakamıyorum ..

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Evet ben uzun süre insanların gözlerine bakarak konuşamıyorum ..
Utanıyor muyum çekiniyor muyum bilmiyorum .. Tamamen istem dışı oluyor ..
Yanlış anlaşılıyorum bu yüzden . Gözlerim illaki sağa sola gdiyor ..
Aynı şeye dikkat edemiyorum sürekli bakmaya çalıştığımda deneni anlayamayabiliyorum ..

Şu an staj yapıyorum ve üstlerim tarafından yanlış anlaşıldım bugün.
Kendimi kötü hissettikçe dahada beter oluyor .. Bu sefer konuşamayacak gibi oluyorum ..
Biraz asosyalimdir.
bu konuyuda ben açmıştım...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/480825-insanlarin-gozlerine-bakamiyorum.html
İnsanlar beni daha tanımadan yalan söylediğim yada çok yalan söylediğim yada onları umursamadığım kanısına varıyor ..
Bu gerçekten rahatsız edici ..

Yardımcı olur musunuz lütfen ..
Şimdiden teşekkürler .

Son düzenleme:
Evet ben uzun süre insanların gözlerine bakarak konuşamıyorum ..
Utanıyor muyum çekiniyor muyum bilmiyorum .. Tamamen istem dışı oluyor ..
Yanlış anlaşılıyorum bu yüzden . Gözlerim illaki sağa sola gdiyor ..
Aynı şeye dikkat edemiyorum sürekli bakmaya çalıştığımda deneni anlayamayabiliyorum ..

Şu an staj yapıyorum ve üstlerim tarafından yanlış anlaşıldım bugün.
Kendimi kötü hissettikçe dahada beter oluyor .. Bu sefer konuşamayacak gibi oluyorum ..
Biraz asosyalimdir.
bu konuyuda ben açmıştım...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/480825-insanlarin-gozlerine-bakamiyorum.html
İnsanlar beni daha tanımadan yalan söylediğim yada çok yalan söylediğim yada onları umursamadığım kanısına varıyor ..
Bu gerçekten rahatsız edici ..

Yardımcı olur musunuz lütfen ..
Şimdiden teşekkürler .

Bu konunun madem farkındsınız ve çözmek istiyorsunuz, yapmanız gereken net: vakit geçirmeden profesyonel destek alın. Bu sıkıntılarınızı aşmak profesyonel destek ile mümkün. İhmal etmeyin.

Back