insanları öldürmek istiyorum!!!!!!

goingunder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1
0
33
efet ben insanları öldürmek istiyorum neden olduğunu bilmiorum ama yolda gördüğüm mutlu insanları,renkli giyinen kişileri,çocukları,yaşlıları,erkekleri ve hatta güldüğünü gördüğüm herkesi öldürmek paröalamak gelio ve sanki yapınca kendime gelcekmişim gibi gelio bana ve onlara bişi yapamadığımda yada kavga edemediğimde kendime zarar veriyorum genelle büyük zararlar olmuo fakat birini öldürme düsüşncesi bana çokta mantıksız gelmio bişiler tutuyo beni ama bigün tutamıcak ve öldürecem diye korkuyorum.sürekli karanlık bi ortamda olmak istiyorum çünkü kimse karanlıkta basşka birini görmüyo ve huzurlu oluorum.şimdilerde bi erkek arkadaşım var o kurtarmaya çalışıo beni ama bazen onada çatıorum bana neden bu kadar iyi davranıosun diyip kavga etmeye başlıorum sonradan yaptığımın farkına varıp özür diliyorum ve sanırım onu kaybetmekten yada aldatılmaktan veya aptal yerien konmaktan korkuyorumdur.ilaç alamıyorum onların beni zehirleyeceğini düşünüorum bunu daha önce ailemle paylastım fakat çokta ciddiye alınmadım çünkü annem hemşire herşeyi çok iyi bildiğini sanıo.gecen aylarda herseyi unutmaya başladıum daha doğrusu bunu ben istedim kendim bazı şeyleri unutmalıyım dedim ve kendimi çok kastım ve şimdi genel olan çoğu seyi unutuyorum yani bı dk öncesini bile unuttuğum oluo.sizce ne yapmalıyım ve daha önce bi uzaman yardımı almadın sizce almalımıyım? en yakın zamanda cevaplarınızı bekliorum

X