İnsanları nasıl kolaylıkla kafanızdan silebiliyorsunuz?

faintastic

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
12
10
30
Şöyle anlatayım, en yakın dostumla bir konuda tartıştık. Sesini yükselttiği halde ben gene de bir şey demedim, sonra da konuşmayı kesti. Ben de ona kızgın olmama rağmen dostluğumuza değer verdiğim için gene de bir şeyler yazdım ama cevap vermedi. Bu hayatımın her alanında olmuştur, birisiyle olan ilişkime nedense benim kadar değer vermez karşımdaki kişi. O ilişkinin bitmesi bana çok koyar ama karşı taraftakine koymaz. Nasıl böyle biri olabilirim? Artık bu kadar zayıf olmaktan bıktım.

zayıflık değil bu sadece insanların o kadar da değerli olmadığını anladığında daha az üzülmeye başlıyorsun. o seni üzdüğünü umursamazken sen niye umursayasın ki onu?

belki sakinlesmeyi falan bekliyordur bilemeyiz en yakin arkadasinsa en iyi sen bilirsin tavrini. ama ne hakkinda tartistiniz o da onemli.onu baya incitmissin sanirim agir bisey soylediysen ondan konusmak istemiyordur. herkesle ayni durumda oluyorsan belki biraz da hata sendedir canim.o_O

Başlığa yanıt vererek başlayayım, bir insanı silmek o kadar kolay değil, anca değer vermediklerini umursamazsın. Bende senin gibiyim, insanlara fazla değer veriyorum. Bu özelliğimi keşfettiğimden beri herkesle samimiyet kurmamaya başladım mesela. Sende kendini başkaları için üzme, etrafındaki insanları iyi seç.

Ben genelde bir insani hayatimdan cikarmissam, karsi tarafta bir hata ve bana karsi yapilmis bir yanlis vardir. Boyle olunca da kinci biri oldugum icin, hemen herseyi yok sayabiliyorum. Isterse babamin oglu olsun (evet babamin oglunu da yok saydigim oldu) hic farketmez. Bu ozelligim bana unutmayi kolaylastiriyor. Ve ben hata yapan taraf olmam cogunlukla. O yuzden ben hakliydim deyip, zor da olsa onume bakiyorum.

Seni isteyen zaten döner dolaşır gelir.arkadasın araya biraz zaman girsin diye düşünüyor olabilir.Nasil sildiğime gelince kim ne kadar var olmak istiyorsa bende o kadar kalmalarına izin veriyorum.Yakin bulduğum arkadaslarıma tutumum bu yönde.kimseyi gereğinden fazla tepene çıkarmayacaksın.Bu devirde kıymet bilen çok az.

Kafamdan hemen silemem. Bilgisayar değiliz neticede.
Ama davranışının hakkını veririm.
Hatalıysa çıkarırım hayatımdan daha da ulaşmam. Hatalıysam ve yazdıysam cevap alamadıysam bir daha yazmam.
Ha aklımda olur belki canım sıkılır ruhum daralır ama ulaşmamak iletişime geçmemek mesele zaten.

Kolay olmuyor ki. Kim için kolay olabilir?
Ben de en yakın arkadaşımı hayatımdan çıkardım geçenlerde. Kolay değil. Ama hak edildiyse oluyor.

Şöyle anlatayım, en yakın dostumla bir konuda tartıştık. Sesini yükselttiği halde ben gene de bir şey demedim, sonra da konuşmayı kesti. Ben de ona kızgın olmama rağmen dostluğumuza değer verdiğim için gene de bir şeyler yazdım ama cevap vermedi. Bu hayatımın her alanında olmuştur, birisiyle olan ilişkime nedense benim kadar değer vermez karşımdaki kişi. O ilişkinin bitmesi bana çok koyar ama karşı taraftakine koymaz. Nasıl böyle biri olabilirim? Artık bu kadar zayıf olmaktan bıktım.
ah ah beni anlattın...maalesef bizim gibi insanlar kolay kolay insan silemiyor hayatından çıkaramıyor...ama sana cvp vermediyse bi daha yazma...sen yazdıkça o kendimni dahada önemsicek daha burnu havada davranıcak buna izin verme...ben çok yaşadım çnki...

kolay kolay kimseyi silmem ama sildim de cok kinciyim bi omur unutmam.oglak burcuyum ondandir sanirim asla bana yapilan kotulugu de iyiligide unutmam.eger dost dedigim kisiyse ki suan sadece 2 dostum va ronlarda 15 yillik neredeyse.onlar haricinde biri hata yapti mi once sabrederim ikinci hatasinda silerim ama o bilmez bile onu sildigimi.konusmaya devam ederim zamanlada tamamen cikarim hayatindan.kimse benden degerli degil bu hayata bi kere geliyorum kimse beni durduk yere mutsuz edemez

Ben anlıyorum sizi ama bu bence yasanilarak oturtulan bir durum

Önceden bana da çok zor gelirdi ama birşeyleri yaşayıp gördükçe kime ne kadar değer vermen gerektiğini tecrübeyle anlıyorsun ve ondan sonrası zor olmuyor

Kendinizi bunun için suçlayıp da uzmeyip yapı meselesi bu ama zamanla değişeceğini düşünüyorum sizde de

Hayatimin merkezine kendini koyarsan etrafindan kim giderse gitsin daha az uzulursun su aralar ogrendigim tek sey kendine ne kadar deger verirsen cevrendede o kadar saygi duyuluyorsun. Kinci biri degilse arkadasin sinirinin gecmesini bekliyordur.

Kafamdan hemen silemem. Bilgisayar değiliz neticede.
Ama davranışının hakkını veririm.
Hatalıysa çıkarırım hayatımdan daha da ulaşmam. Hatalıysam ve yazdıysam cevap alamadıysam bir daha yazmam.
Ha aklımda olur belki canım sıkılır ruhum daralır ama ulaşmamak iletişime geçmemek mesele zaten.
+1 :)
Aynı ben

Bende silemem üzülür çıkarımlarda bulunurum
Bitiren taraf asla ben olmam hep açık bir kapım vardır
Eğer hatasını anlayıp dönmek isterse ne demek buyur diyebilecek bir yapım var

X