Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi kuruntu olarak algilanmasin ama yasli amcalar teyzeler masum cocuklar oyalarken baskasının plan dahılınde bisey kapip gitmeyeceginin, o masum yada yasli kisinin suratimiza bisey sikmiycaginin garantisi yok yani..
he etraf kalabaliktir vs diyceksiniz kadin bayiltmis bi kizi iste pamukla ne koklattiysa
ayyy gelinim bayildi diye feryat ediyo taksiye bindirmesine de yardimci oluyor halk..
ben nasi guvenim yasli amca ve teyzelere simdi..
ya halimize cok yazik insani duygulardan yoksun kaliyoruz :çok üzgünüm:
malesef bende bunu çok yapıiyorum.Ama bilerek yaptiğim bişey değil gerçekten. Sokakta bana yanaşan kılık kiyafeti düzgün olmayan insanlara bende pek cevap vermem. Kesinlikle azarlamam ama yanindan geçer giderim hizli bi şekilde. Sebebi onlari küçümsemem felan değil. Artik haberlerde felan okadar çok kapkaç vs. haberler oluyorki resmen ürküyorum. Yani mantıksız belki ama kıyafeti düzgün bi insanın öyle bişey yapmicakmiş gibi geliyor aslinda bilinç altı bişey. Yani kesinlikle bilerek yapmiyorum ama artık insanin içindeki tüm iyi niyetleri öldürdü kötü insanlar. Malesef.
Bu arada o amcaya çok üzüldüm. İyiki sen yolu tarif etmisin canım.