• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............ insanlara bayılıyorum.Gelin boşluğu dolduralım hep beraber..

Yetenekli insanlara ve bu yeteneğini en iyi şekilde kullanan ,
Takıntıları olmayan, kafasında sorunları büyütmeyen vurdumduymaz ,
Sahip olduklarına şükretmeyi bilen ve hayatın sadece sınav olduğunu ve eninde sonunda bitecek bir yaşamdan ibaret olduğunu unutmayan ,
Sırlarını kendisinde saklamayı bilen başkalarının eline koz vermeyen,
Sabretmesini bilen aceleci olmayan,
Kavgada geri çekilmesini bilen,
Kendi ayaklarında üzerinde duran yardım dilenmeyen,
İnsanlara bayılıyorum.

Ayrıca mütevazi, sahip olduklarıyla övünmeyen insanlara bayılıyorum

Son düzenleme:
sürekli gülebilen(ama öyle yerli yersiz değil)bayılıyorum çok sevdiğim bir arkadaşım var o öyledir bir kişinin hakkında olumsuz birşey söylediğini asla duyamazsınız

bende boyle olabilmeyi cok isterdim... Sinirlendim mi uzuldum mu cok dedikodu yaparim (sadece kardesimle ama olsun) yine de pisman oluyorum sonrasinda:31:

zeki,nerde nasıl davranacağını bilen,bakımlı,insanlarla çok güzel iletişim kurup sıcak olanlar,haksız olduğunda bunu uzatmak kendini savunmak için çırpınmak yerine kabullenen ve birşey yapan,kıyafetleri güzel ve misler gibi olan(kimi terler üstüne parfüm kullanıda:) ).....
daha bi sürü var ama aklımda..birde son olarak karşısındakini çok rahat eleştirip (olumsuz şekildede) aynı şekilde kendinide görenler ve her eleştiriye açık olanlar..demek istiyorum..
bu tip insanları sevmiyimde kimi seveyim canım:60:
:37: ,:19: :84: bunlarımı?:):):)

alçak gönüllü, güler yüzlü,boş konuşmayan,sabırlı ve samimi olan insanlara bayılıyorummmmm

Kahkaha atmadan gülebilen insanlara bayılıyorum :16: :16:

bnde tersi bazen hiç çekinmeden kahkaha atan ve o kahkahasıyla neşe saçıp sizide durduk yere güldürebilen insanlara..aklıma getirdiniz saolun:1:
yolda yürürken kahkaha atan birini göreyim güleceğim gelir yada sırıtık mutlu insanı göreyim sanki mutluluğu bana geçer yavv..titrekmiyim ne:1::1::1:

Evli ve Çok yaşlı çiftlerin el,ele tutuşup yürümelerine

mutevazi erkeklere..kendini begenmis hatun kisilere..dedikodu yapmayan kaynanalara..bayiliyoruuumm efendim:24::89:

Back