• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............ insanlara bayılıyorum.Gelin boşluğu dolduralım hep beraber..

seviyeli,nerde durdugunu bilen, espirili , hayattan zevk almasını bilen , karsıdakine negatif enerji vermeyen birseyler katabilen bos olmayan insanlara bayılıyorum :70:
birazcık uzun oldu galiba:82: :97:

türk olupta ingilizceyi şakır şakır kendi dili gibi bilene ve lazca konuşan insanlara bayılıyoruuum :81:

Son düzenleme:
filozofça düşünen küçük şeyleri dert etmeyen insanlara bayılıyorum çok bilgisi olmasına karşın başkalarının cahil dedigi insanları bile pür dikkat dinleyip insan olduklarını hissettiren insanlara bayılıyorum espri yaparken patavatsızca laf sokup sonrada utanan insanlara bayılıyorum apartman görevlisini her sabah görüp nasıl oldugunu soran 100de 3 belki o insanlarada bayılıyorum rahat insanlara bayılıyorum gamsız insanlarada bayılıyorum ama en çokta kedimie bayılıyorum aynı anda hem melek hem zebane olabiliyor:D:D

hem güzek,hem bakimli,hem evine bakimli,hem iyi bir anne,hem iyi bir es,hemde sosyal olabilen kadinlara bayilmakla kalmiyor hasta oluyorum :52:

Back