• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............ insanlara bayılıyorum.Gelin boşluğu dolduralım hep beraber..

Sakin insanlara bayılıyorum. ben telaş yapıp elim ayağım birbirine dolanırken soğuk kanlı olan insanlardan olmayı ne çok isterdim.

çabuk karar verebilen insanlara bayılıyorum...
ben o kadar kararsızım ki tuzluk bile alıcak olsam 3 gün düşünürüm hangisi diye:26::26:

yapamazsın sözüne kulağını tıkayıp istediğini yapmış başarılı insanlara bayılıyorum :81:
yanındayken asla sıkılmadığım insanların kişiliklerine bayılıyorum :81:

sinirlenip kırıp dökmeden önce olayı anlamaya çalışan insanlara bayılıyorum.............

hiç bir şeyi umursamadan yaşayan geniş insanlara; istediği herşeyi zorluk çekmeden sahip olan insanlara;sürekli umutlu olan insanlara;yaşadığı tüm acılara rağmen mutlu kalabilmeyi başaran insanlara....

Bana güven veren insanlara bayılırım.
Karşısındaki insanı düzgün bir şekilde dinleyen insanlara bayılırım.
Eğlenceli insanlara bayılırım.
Nasıl konuşması gerektiğini iyi bilen insanlara bayılırım.
Dürüst insanlara bayılırım. :61:

insanlara kendini sevdirme gibi bir çabası olmayan içinden geldiği gibi sadece kendi olan özgür bir beyine sahip insanlara bayılıyorum:)

Sabırlı insanlara bayılıyorumm..

Büyük bi sabırla dinleyen anlayışlı ve mütevazi insanlara bayılıyorumm

Yaptığınız ufak tefek hataları, kırdığınız potları yüzünüze vurmayıp sizi utandırmayan insanlar vardır ya işte o insanlara bayılıyorum.

Evli de olsa, çocuklu da olsa bakımlı , misler gibi parfüm kokan , güzel bayanlara bayılıyorum... (umarım ben de böyleyimdir:30:)
Güzel ve akıcı Türkçesi olan insanlara bayılıyorum...
Kibar ve zeki insanlara bayılıyorum...

Back