• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar Niye Böyle

anladım canım
hayırlısı onların sevıyesıne dusme
sen ıyılık etmıssın ama onlar sıze boyle davranmamıs
pekı ya kaynınla konusuyormusunuz?
Konusuyorum yani görünce selam veriyorum.sonuçta benden büyük saygısızlık yapmak istemem.benim eşim en küçükleri ben en küçük gelinim.biraz sonra arayıp bu durumu da konusucam...

Konusuyorum yani görünce selam veriyorum.sonuçta benden büyük saygısızlık yapmak istemem.benim eşim en küçükleri ben en küçük gelinim.biraz sonra arayıp bu durumu da konusucam...
yok be canım neden konusacaksın bence sevıyelerıne ınme
senın gulmnı konusmuslar esasen cok kotu bısey degıl kavga gurultu duysan neyse
gulmek fena bısey degıl bosver

böyleleri insanı kışkırtır kışkırtır sonra da sen kavgacı geçimsiz olursun. prim verme ona böyle cahillerle ugrasmak zorundayız hepimiz. hiç duyma yok gibi davran bırak yırtsın kendini

iyide benim muhattap olmadıgım insanlar niye benim hakkımda atıp tutsun.gülmem niye onları bu kadar rahatsız ediyor ikincisi reklam yapıyor sesini bana duyurmaya çalışıyor kapıyı camı ben duyuyum diye açıyor falan dedi tek sorun benim gülmem değil yani.ben kimseye onun hakkında konusmuyorum o niye böyle yapıyor.konustugu kişi daha yeni tasındı 1 ay olu tasınalı beni tanımayan insanlara beni yanlış tanıtması üzüyor beni.hemde öyle olmadığım halde

böyleleri insanı kışkırtır kışkırtır sonra da sen kavgacı geçimsiz olursun. prim verme ona böyle cahillerle ugrasmak zorundayız hepimiz. hiç duyma yok gibi davran bırak yırtsın kendini[/QUO

canım zaten takmadığımı bildiği için böyle yapıyor farkındayım durumun hislerime tercüman oldun sagol :)

çok ufak gereksiz basit olaylar.
onlar o kadar küçülüyor neden siz onları kaale alıp kendinizi de küçültüyorsunuz
görmeyin duymayın siz onları gördükçe onlar daha çok azıtır.
hakkımda konustugunu duyunca bi an tutamadım kendimi ama onunla yine muhattap olmadım dedikodumu yaptıgı kadınla konustum sinirim bozuluyor ben kimseyle ugrasmadıkça onlar daha çok ugrasıyor benimle ben işime gidip evime geliyorum yaptıgım tek şey bu bu bile batıyor insanlara çekemiyorlarrr

aynı şeyleri evliliğimin ikinci ayında kör cahil eltilerim yaptı bana şimdi hiç yoklar gibi davranıyorum. böyleleri evinde eşiyle huzursuzdur giydiğin çoraptan mutluluğuna kadar herşeye çatlarlar. aldırma o kadar yapsınki

Taşın. En azından huzurun olur. Bunlarla uğraşmazsın. Zaten görüşmüyormuşsunuz. Taşınmak en mantıklısı...

başka eve istesem çıkarım aslında zaten kira evim ama ben konuyu birde şu yönden düşünüyorum.sırf o dengesizin yüzünden niye düzenimi bozuyumki? birde oraya alıştım evim komşularım çok iyi uygun fiyata da oturuyorum.onun bunu bozmasına izin verirsem onu mutlu etmiş olmazmıyım?
Onun mutlu olup olmayacağını bırak bence kendi mutluluğunu düşün.

Elti tabi kıskanır elin para görecek ama o bütün gün dedikodu yapacak zehirini akıtacak aslında en iyisi başka yere taşınmak
genelde ür zaten eltilerle anlaşmak genelde kıskançlıklar çekememezlikler olur
eğer birde hayat standartı epey farklı lse düşamanlıklar,kıskançlıklar
çekiştirmeler bitmez

Elti tabi kıskanır elin para görecek ama o bütün gün dedikodu yapacak zehirini akıtacak aslında en iyisi başka yere taşınmak
genelde ür zaten eltilerle anlaşmak genelde kıskançlıklar çekememezlikler olur
eğer birde hayat standartı epey farklı lse düşamanlıklar,kıskançlıklar
çekiştirmeler bitmez

ben ona kardeş gibiydim.en çokta bu üzüyor beni zaten.tahmininde katılıyorum sana işe başladıktan sonra bu olaylar olmaya başlaı.ben evdeyken sorun yoktu...

Arkadaşlar derdimi okuyup paylaştığınız ve kendi fikirlerinizle bana yol gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyiki varsınız konuştukça paylaştıkça rahatladım...:KK66::KK9::KK66::KK66:

Back
X