• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlar ne kadar tahammulsuz

ulbersarles

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
60
33
18
Arkadaslar merhaba, bugun disari ciktim biraz gezmek istedim... bir avm'ye girdim xray cihazindan geciyordum tam da o esnada telefonla konusuyordum. Elimde de esya vardi ee biraz da agirdi. Kimseyi oyaladigim veya isine engel oldugum yoktu. Cantami omzumdan cikarip xray makinesine biraktim ve yoluma devam ettim. O esnada arkamdaki adam da kendi esyalarini birakti makineye. Ben cantami alip tam gidecekken guvenlik gorevlisi "avm'de uzun sure kalmayacaksiniz esyanizi buraya birakabilirsiniz" dedi. Ben de tesekkur ederim isim uzun surebilir dedim yoluma devam ettim. Bir yandan da telefonla konusuyordum. Ama seri hareket eden bir insanimdir uyusuk birisi degilimdir. Herneyse arkamdaki beyefendi "şuna bak hele eli işte gozu oynasta" demez mi. Kafamdan kaynar sular dokuldu. Hayir anlamadigim sey, kimsenin isine engel oldugum yok. Bu lafi hak edecek kadar ne yaptim? Bir hışım arkami donup, bana mi diyorsunuz beyefendi bu nasil laf haddinizi bilin dedim. Bana bagirdi ve elindeki esyasini koyacak yer aradi cunku o kadar sinirlendiki ona cevap verecegimi bile dusunmemisti soka girdi, bana el kaldirmaya calisti. Guvenlik gorevlisi bayan "terbiyesizlik yapmayin beyefendi hemen gidin buradan" diye ikaz etti. Ben ise allah allah ya su adamin yaptigina bak diye sesimi yukselttim cunku korktum kalbim oyle hizli atiyordu ki bana vuracak sandım kaskati kesildim. Adam uzerime yurudu "bana Allah deme bana Allah deme ulan!" Dedi. Ben de yuru git, yasina basina bak bulasma bana dedim. Gorevlinin de araya girmesiyle bitti olay. Avm den girdigim gibi ciktim moralim cok bozuldu. Tabii bu olay olurken telefonda erkek arkadasimin annesiyle konusuyordum ve o da herseyi duydu. Kadin da soka girdi tabii. Bisey demedi de zaten. Ben de disari ciktigimda bir camiinin kenarina oturup agladim. Adamin yaptigi cok zoruma gitti. Ya gorevli olmasaydi beni oracikta hirpalayacak miydi yani? Adam 55 yasinda muhtemelen ben ise 22. Yorumlarinizi bekliyorum.

Maalesef artık öyle :KK43:
Bende geçen gün markette sebze reyonundayken aldığım poseti bir amcanın arabasına koydum yanlışlıkla. Zaten koyar koymaz farkettim.Gözgöze geldik amcayla gulumsedim pardon dedim.Ancak amcanin bana öyle ters oyle kotu bakışı vardı ki hemen ordan uzaklaştım.
Artık kimsenin kimseye tahammülu yok.

Hadsiz herif .
Sizi takdir ettim ağzının payını vermişsiniz.
Ben olsam şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırırdım o an.
Yabani hıyarın biri yüzünden ağlayıp sızlamaya da gerek yok.
Haddini en iyi şekilde bildirmişsiniz keşke bir oh çekip alışverişinize devam etseydiniz.

Aman bosverin. Ben gecen markete gittim, tiklim tikisti, zaten gittigime de pisman oldum, adamin biri herkesi yara yara gecip bir de azarliyor. Artik hic cevap vermiyorum. Korkuyorum tv de goruyoruz insanlar birbirini dövüyor biçakliyor. Herkesi Allah'a havale ediyorum, oyle ki kufur etseler donup bakmiyorum.

Uyuşuk da hareket edebilirdin. Onun işine engel de olabilirdin. Ne olursa olsun bu hakkı nasıl kendilerinde bulabiliyorlar gerçekten aklım almıyor. Onlara bu rahatlığı verenlerin canı cehenneme ne diyim. Çok geçmiş olsun.

Arkadaslar merhaba, bugun disari ciktim biraz gezmek istedim... bir avm'ye girdim xray cihazindan geciyordum tam da o esnada telefonla konusuyordum. Elimde de esya vardi ee biraz da agirdi. Kimseyi oyaladigim veya isine engel oldugum yoktu. Cantami omzumdan cikarip xray makinesine biraktim ve yoluma devam ettim. O esnada arkamdaki adam da kendi esyalarini birakti makineye. Ben cantami alip tam gidecekken guvenlik gorevlisi "avm'de uzun sure kalmayacaksiniz esyanizi buraya birakabilirsiniz" dedi. Ben de tesekkur ederim isim uzun surebilir dedim yoluma devam ettim. Bir yandan da telefonla konusuyordum. Ama seri hareket eden bir insanimdir uyusuk birisi degilimdir. Herneyse arkamdaki beyefendi "şuna bak hele eli işte gozu oynasta" demez mi. Kafamdan kaynar sular dokuldu. Hayir anlamadigim sey, kimsenin isine engel oldugum yok. Bu lafi hak edecek kadar ne yaptim? Bir hışım arkami donup, bana mi diyorsunuz beyefendi bu nasil laf haddinizi bilin dedim. Bana bagirdi ve elindeki esyasini koyacak yer aradi cunku o kadar sinirlendiki ona cevap verecegimi bile dusunmemisti soka girdi, bana el kaldirmaya calisti. Guvenlik gorevlisi bayan "terbiyesizlik yapmayin beyefendi hemen gidin buradan" diye ikaz etti. Ben ise allah allah ya su adamin yaptigina bak diye sesimi yukselttim cunku korktum kalbim oyle hizli atiyordu ki bana vuracak sandım kaskati kesildim. Adam uzerime yurudu "bana Allah deme bana Allah deme ulan!" Dedi. Ben de yuru git, yasina basina bak bulasma bana dedim. Gorevlinin de araya girmesiyle bitti olay. Avm den girdigim gibi ciktim moralim cok bozuldu. Tabii bu olay olurken telefonda erkek arkadasimin annesiyle konusuyordum ve o da herseyi duydu. Kadin da soka girdi tabii. Bisey demedi de zaten. Ben de disari ciktigimda bir camiinin kenarina oturup agladim. Adamin yaptigi cok zoruma gitti. Ya gorevli olmasaydi beni oracikta hirpalayacak miydi yani? Adam 55 yasinda muhtemelen ben ise 22. Yorumlarinizi bekliyorum.
Hiç korkma bu tür durumlar için elektro şok cihazı taşı ara polisi gelsin biber gazına taşıyabilirsiniz o aslanı kedi yapan şeyler
Eskiden dayakta yedim ama sonra atmayı öğrendim eşim yok gece çıkar gezerim deli deliyi görünce sopayı saklar

çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi inanın değmez o kadar çoklar ki...eskiden bu kadar saygısız değildi insanlar,bu kadar öfke, bu kadar saldırganlık yoktu. uzun zamandır bu konuları konuşuyoruz yakın çevremle... nedeni belli aslında da... dışarı tek başıma ne zaman çıksam mutlaka buna benzer bir olay oluyor... birgün birine patlayacağım neden bu kadar kötüsünüz neden bu tahammülsüzlük, ne oluyor insanoğlu sana diye sorasım var. otobüse binsem 65 yaş üstü sendromlar, taksiye binsem 10 dakikalık yolu 20 dakikada götürmeler yetmiyormuş gibi yapılan uyarılara sert karşılıklar,sitenin önündeki parka araba park ediliyor müzik dinleniyor diye polis çağıran komşular, mağazalara girsen çalışanların müşterilerle senli benli hatta emirli konuşma tarzları sanki maaşını verip bedava ürün dağıtıyorlar... herkes bir mutsuz, herkes bir sinirli,herkes bir dağ yaratmış sanki...

Bu kaba saba, saygisiz insanlar amma cogaldi son zamanlarda. Kimi ornek aliyolar ki bu mahalle agzi ile konusan, kadin dusmanlari. Sizi orda dovse yanina kar kalirdi. Polis islem bile yapmazdi, ee bunu bilen terbiyesiz, seviyesizler her seyi yapmayi kendilerine hak goruyorlar. YAZIK cok yazik.

İnsanlar artık saygısız terbiyesiz düzen bozulmuş ...zaten kadınlara saygıları Yok bari korkuları olsaydı ama kadına el kaldırmaktan da çekinmiyorlar nasıl olsa kadınları dövenler dışarda cirit atıyor .... her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz Allah yardım etsin !!

Kimsenin kimseyi sevmediği ve tahammul etmedivi bir donemdeyiz. Işe başlıyorsun işi bilneyebilirsin geç öğrenen bir yapıya sahip olabilirsin. En ufak şeyine kızıyorlar.
Sokakta da oyle. Herkes birbirini öldürecek gibi

Ben evden cikip otobüse dolmusa binmeye bile korkuyorum.. Ya taciz ediliyorum ya da tacize sahit oluyorum.. Taksiye biniyordum genelde.. Son bindigim 62 yasindaki taksici sen kac yasindasin(yasim 26) benim senin yasinda sevgilim var dedi. Kalbim carpa carpa durdurdum indim taksiden. Ha bir de evli barkli torun torba sahibi.. Maalesef her yer sapik manyak dolu.. Her yer...

Back