• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan özlemez mi?

Mirimori

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
70
21
8
32
Merhabalar ,
Uzuuuun süredir güzel bir ilişkim var ama son zamanlarda çok zor zamanlar geçirdik benim sınavlarım ve çok stresli bir hayatım vardı ve o dönemde bana elinden gelen tüm desteği gösterdi. Ona diyecek yok. Şimdi çok uzaklardayız birbirimizden. Ben onu çok özlüyorum ve bunu söylüyorum da ama onu sanırım stresli dönemimde çok mu bunalttım ne. Pek özlemiyor gibi. Seni 'annenin kedileri sevdiği gibi uzaktan seviyorum' diyor. Gülüyor. Komik ama bir yanım da üzülüyo bu duruma.. Ne yapsam sizce? Ona özlediğimi belli etmeyeyim mi artık. Gerçi baya da ettim ama.

Ya kediye alışacak sevecek ya da hiçbir zaman sevemeyecek gibi bir şey galiba?

Bu uzaklık ayrılığa sebep olmaz diye umuyorum.

özlemiyor gibi dediğinizi bu laftan mı çıakrdınız sadece? fiziki olarak ne yapıyor tam olarak. arayıp sormuyor mu mesaj atmıyor mu?

özlüyorum demediği için mi özlemediğine kanaat ettiniz yoksa ilgisiz mi davranıyor?

Arıyor, mesaj atıyor o konuda sorun yok ama ben özledim dediğim zaman veya burada kalacağım sürenin biraz daha uzadığını öğrendiğim Zaman pek oralı olmuyor. Sanırım bensiz mutlu :eek:

Ben de özlemiyorum sevgilimi. Kişilik meselesi galiba

Kişilik meselesi olabilir. Biz de sevgilimle uzaktayız. Ben öyle deli gibi özlemiyorum ama o her hafta birkaç saat bile görebilecek olsa geliyor, durmadan özlediğini söylüyor. O benim gibi olsaydı bana batardı orası ayrı, insan bencilliği işte. Yani sizi sevdiğinden eminseniz ve başından beri böyleyse sonradan değişmediyse kötü şeyler düşünmeyin.

Özlemek;sana sürekli bıçak saplanması gibi.yemek yerken birden aklına onun gelmesi yutkanamadığın o lokma,TV izlerken dizideki bi sahne onunla yaşadığın bi hatıra olması ve onun aklına gelmesi çekilen offf .Acaba bugün gelir mi diye sürpriz yaparmı diye hergün hazır bi şekilde GELMEYECEĞİNİ BİLE BİLE onu camın kenarında beklemek .(Özlemek ). Eğer gerçekten sevdiyse bunlara dayanamayıp gelir sana .Ama sakın unutmayın zaman dedikleri şey ilaç felan değil,araya zamanın girince ,herşey soğur gider ..

birazda özlediğini hissettirmezsen o kedi seni tırmalayacak de :D Şimdi sen aileden yardan serden uzaksın ya direk söylemezse sana yetmez yoksa özlüyordur kolay kolay kimse bir diğerinin stresli dönemini çekmez ... tamam üzülme tamam yaparsın der gider kenara oturur

Çek ilgini.
Buluşma mevzusu açılırsa aman sorun değil hayatım alıştım uzaklığa :) de.
Yani onun gibi davran sende bakalım farkedecek mi.

Back