• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan idrarnın yararları ilginç ama gerçek

çok yaşlı bi kadın bize anlatırdı idrarın birçok yarayı kapattıgını bende sizin gibi iğrenç dedim kadın bana ağızında idrarından çok mikrop var bunu biliyormusun neden tükrüğünden igrenmiyorsun demişdi şaşırdım

gerçekden ağızda çok fazla mikrop varmış araştırdım idrarda vucudun özümsediği suymuş

benim arkadaşım birtürlü sarılıkdan kurtulamıyordu 1ay hastanede yattı bi kadın gizliden ona meyvesuyunun içine idrar karıştırıp içirdi sonrada söyledi kız iğrenç diye öğürdü ama 2gün sonra hiç eser kalmadı ben çok şaşırmışdım eğer öğürmeseymiş geçmezmiş öyle demişlerdi ben hiç denemedim ama gördüm eskiden kapı eşiğine dökerlermiş üzerinde büğü varsa içeri girmesin diye bozarmış

küçükken 1. dünya savaşıyla ilgili bir film izlemiştim filmin adını hatırlayamadım.
filmde askerlerin idrar içtiklerinden de bahsetmişti.

vücut a iyi gelen şeyleri genelde aşeririz .Ögle derler genelde ama buna karşı mutlak bi tiksinti var. Bi keresinde başı kırılan birinin kafasina işemişlerdi sahit olmuştum cahilliğe yomuştum ama yok daha neler ya

çok yaşlı bi kadın bize anlatırdı idrarın birçok yarayı kapattıgını bende sizin gibi iğrenç dedim kadın bana ağızında idrarından çok mikrop var bunu biliyormusun neden tükrüğünden igrenmiyorsun demişdi şaşırdım

gerçekden ağızda çok fazla mikrop varmış araştırdım idrarda vucudun özümsediği suymuş

benim arkadaşım birtürlü sarılıkdan kurtulamıyordu 1ay hastanede yattı bi kadın gizliden ona meyvesuyunun içine idrar karıştırıp içirdi sonrada söyledi kız iğrenç diye öğürdü ama 2gün sonra hiç eser kalmadı ben çok şaşırmışdım eğer öğürmeseymiş geçmezmiş öyle demişlerdi ben hiç denemedim ama gördüm eskiden kapı eşiğine dökerlermiş üzerinde büğü varsa içeri girmesin diye bozarmış

çok ilginç :1shok: ama ben olsam yapamam herhalde kafamçokkarıştı

Yazılanların hepsi doğru arkadaşlar...Gazete de okumuştum önceden kanser tedavisinde önemli adım diye,hastanın idrarını alıp işlemden geçirip vücuda zerkettiklerinde kanserli hücreyi besleyen damarların iptal olduğunu...Bence işlemden falan geçirmediler bile direkt zerkettiler ..eskilerden alıntı yaptılar ..Hindistan da her sabah insanlar bir kaşık ilk idrarlarından içiyorlar..Kanser hastalığının en düşük olduğu ülke..Kanser olan hastalara,10 gün her sabah ilk idrardan bir kaşık sonra 10 gün ara ..bu kür 3 kez arka arkaya tekrarlanıyor ..Kanserin olduğu bölgede korkunç ağrılar oluyor..ağrı olmasının sebebi tümörün küçülüp yok olmaya başlaması...Nerden mi biliyorum..Annem pankreas ca idi..15 yıl önce böyle kurtarmıştık..Tekrarladı ne yazık ki ...Ameliyat oldu.. Hastanelerde aylarca tedavi ,korkunç bir süreç...istemedi tekrar içmek zaten fırsat yoktu bi dünya ilaç , stent ve operasyonlardan..Annem yok artık keşke onu dinlemeseydim keşke

açıkçası gargara konusunda midem bulandı :D ve sivilce olayı falan ahah bu kadar yararlı olduğunu nasıl keşfetmişler merak ettim ama bilgi için saol iyiymiş :D

Back