insan idrarnın yararları ilginç ama gerçek

ben inanıyorum.olabilir babam söylerdi eskiden çocuklar yaralandığında yaranın üzerine işerlermiş.ayrıca koklandığında içndeki amonyak sayesinde zihni açtığını biliyorum.denemek size kalmış.

yaralı parmağa işemek diye bi terimde vardır:) acaba doğrumu kafam karıştı ama günah değilmi yaaaaaaaa

anneannem tarlada çalışırken orak elini kesince denerdi faydasını görürdü yara hemen kapanıyorkaydirigubbakcemile5

Bunların gerçekliği varmıdır bilmem ama sonuçta idrar necis sayılmıştır mümkün olduğu kadar kaçınmak lazım,bir arkadaşın dediğinin de bu konuyla ne alakası var anlayamadım 17 ağustos depreminde bir zaruret var zorunlu hallerde domuz eti bile yenmesi mazur görülmüştür.ıyi akşamlar.....

idrar vucudumuzun özsuyudur bende yıllar önce okuduğum Çişteki Mucize adlı kitapta çok eski zamanlardan beri bi çok alanda kullanıldığını okumuştum,inşlh kimse mecburakalmaz ama mecbura kalınıncada kullanılabilinir yani...

ben yanık yarada denedim
hemen iyileştirdi
yanlız yanık yara bir hafta iyileşti üstü kabuk bağladı ama kanıyordu parmakta idi
idrarı sıcak sıcak dökünce temizledi attı bizzat yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…