İnsan içine çıkamaz oldum!! (Panik atak)

tabi ki riskli. ama doktorum bana ataklar sirasinda meydana gelen tansiyon degisikliklerinin, carpintilarin riskinin daha yuksek oldugunu soyledi. Bu tur degisiklikler dusuge sebep oluyormus.

Turkiye'de cok fazla verilmiyor. Ben de turkiye'de doktora gittgimde doktor kesinlikle kullanma hamile kalirsan demisti. Ama amerika'da hamilelikte antidepresan ve sakinlestirici kullanimina olan bakis daha farkli. Tab ki hic kullanmamak en iyisi ama ataklar seni buna mecbur ediyorsa ne yapacaksin.

Yaaa hep kafada bitiyor diyolarda bizde kafami yokki bitiremiyoruz
Ben 17 yildir anksiyete, panik atak ve okb ile savasiyorum
Rahat ol kendini sıkma bu tur durumlarda buda bir rahatsizlik ve toplumun cogu bunu yasiyor artik
Bilirim o yollar nasi sıkar bogar ustunden bastirir insani, saat diye bisey kalmaz. Dunya yikilirda altinda kalirsin sanki.
Bizim imtihanimizda buymus diyelim artik.
Beslenmenize, ekmeginize, kan degerlerinize, kilonuza, saclariniza varana kadar alakali bir durum bu. Bunardan heerhangi biri sorunlu olursa bile deprsif bi insan olabiliyor insan.
Cok gecmis olsun

Çok tesekkür ederim. Herşey tetikliyor dediğiniz gibi allah yardımcımız olsun. Sizede çok geçmiş olsun

ben amerikada yasiyorum zaten. buradaki doktorlar riskli oldugunu soyluyor. turkiyedeki doktorlari bilemem.

ben amerikada yasiyorum zaten. buradaki doktorlar riskli oldugunu soyluyor. turkiyedeki doktorlari bilemem.

Ayni seyi soyluyoruz. Tabi ki riskleri var ama panik bozukluk hastalarinda cost-benefit analizi yapiliyor. yani eger panik atak agir seyrediyorsa, (mesela nabiz ve kan basinci bebegi tehdit edecek sekilde yukseliyorsa) kullanima izin veriyorlar. Ben de cok endiseliydim, doktorum bana internetten, hamilelegi boyunca bu tur ilaclar kullanan insanlarin tecrubelerini okumami tavsiye etti. Ben de kendimi oyle rahatlatabildim.

mrb siz hamılelıkte xa kullandınızmı ve bebege herhangı bısey oldumu?

yok hayir. ben hamile kalmadim henuz. internette bu ilaci kullanip saglikli bebek doguranlarin hikayelerini okudum bol bol. onu soyledim

cok fazla ıngılızce bılmedıgım ıcın anlayamadım ben sıteyı:) ama xa ıcın cok korkuorum bebege zarar verırı dıe gercı henuz hamıle kalamadım ama cok korkuom ya gebelıkte atak vurursa ozman napıcam dıe

bak soyle dusun. Elinde cok cok zorda kalirsan basvurabilecegin bir ilac var. Bu seni biraz rahatlatabilir. Yani caresiz degilsin

bak soyle dusun. Elinde cok cok zorda kalirsan basvurabilecegin bir ilac var. Bu seni biraz rahatlatabilir. Yani caresiz degilsin

turkıyede gıttıgım dr once tedavı olucaksın dedı ama ben uc yıldır ureklı ılac kullandım bunun sadece ılacla gecebılecgını (gercı hıc gecmıcekte) düşünmüorum o yuzden bebek ıcın nereye kadar beklerım onuda bılmıorum burda xa.. verıceklerını sanmıorum hamılelık donemınde ama artık yapacak bısseyım yok dayanmaya calısacam ınsallah hepımızıden gecer bu hastalık

sadece ilacla maalesef gecmiyor. Tecrubeyle sabittir :) terapi alman lazim. ya da omur boyu kullanacaksin ilaci. Ben de henuz yenemedim. aslina bakarsan ben bu illetten kurtulus olmadigina inaniyorum. sadece saklaniyor, stresli oldugun bir anda hop yeniden cikiyor. Terapi sana nasil basedecegini gosteriyor. o yonden faydali

evet bende inanmıorum ama benımkı genelde vucudumu etkılıor mıdeme ve bagırsagıma vuruor bole oluncada ılacsız gecmıor korku falan olsa ınsan basetmeyı ogrenebılır belkı ama bılmıorum cok endişelıyım hamıle kalmaktan cok korkuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…