Sürekli içimde bastırmaktan yoruldum.. Uzun süre panik atak tedavisi gördüm iki yıl önce de tedavim bitmişti. Bu illet yeniden ortaya çıktı. Bir ay kadar önce kendini belli etmişti ufaktan tekrar ilaç tedavisine başlamıştık fakat dün öyle şeyler yaşadım ki resmen dua ettim allahım canımı al ölüyüm diye. Hiç bukadar ağır atlatmamıştım.. Dün uçakta önce hafif bir iç sıkıntısı ile başladı sonrada titreme kalp çarpıntısıyla devam etti, uçak pistten tekar döndü uçuşumu iptal etmek için sonra sakinleştim devam ettik butün yol boyu fenalaştım, damarlarım patlayacak sandım. Resmen damarımdaki kan ters akıyordu, nefesim kesildi.. Uçaktaki herkese rezil oldum, milleti korktum ama inanın elimde olan birşey değil. Çok anlayışlı yaklaştı herkes yardımcı olmaya çalıştı ama nafile en son pilot kabinine aldılar orda biraz sakinleştim. Ardından otobüs yolculuğum vardı, ordada aynı şeyleri yaşadım ne sabah oldu ne de saatler geçmek bilmedi..Kalabalık, sıcak ve bunaltıcı ortamlara giremiyorum. Kafada bitiyor biliyorum daha önce atlattım ama bu sefer bukadar güçlümüyüm bilmiyorum..