• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan bu kadar kısa zamanda sevebilir mi?

Evet 6 ay oldu resmiyette, ama bizimkisi yıllar önce tükenen bir evlilikti belki bu yüzden bu kadar erken davrandım belki de içinde bulunduğum stres bilmiyorum neyse ki geldi geçti.
Teşekkür ederim ilginizeHoppa

yani bilmiyorum ama internetten arayış felan çocuklarınıza yazık etmeyin.bundan sıyrıldınız inşaallah başkasına kapılmazsınız

yani bilmiyorum ama internetten arayış felan çocuklarınıza yazık etmeyin.bundan sıyrıldınız inşaallah başkasına kapılmazsınız
Hayır, bunun tekrarı olmayacak:KK20:
O dönem çok sıkıntılıydı (eski eşimin baskılarından dolayı) dertleşecek yabancı birilerine ihtiyaç duymuştum belki de bilmiyorum:cry:Artık KK yı keşfettim dertleşebileceğim bir sürü arkadaşım var:KK68:

Bu erkekler böyledir heleki dul olduğunu ogrendiyse hiç kacirmaz fırsatı hayal kırıklığı yaşarsınız sakin cinsel ilişkiye girmeyin bulussaniz bile önce uzuunca bir süre deneyin sonra kulanildim diye üzülürsunuz .....

Demişsin ki;

"Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum"

kesinlikle yerden göğe kadar haklısın. Aklı başında bir insan zaten, hiç görüşmeden göz göze bakışmadan sevginin olamayacağını bilir. Ha karakter olarak, insan olarak seni sevmiştir o ayrı ama bahsettiğimiz sevgi duygusal manada sevgi kriterlerine uymuyor.

Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.

Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum:KK43: Kaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum:KK43:
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum:KK43:
Yanlış anlamınızı istemem ama 6ayda uzun bi süre değil ki.bence bi insan görüsmeden konusmadan yüzyüze zaman gecirmeden tanıyamaz sevemez ki ben inanmam yani böyle bi insana yarın öbürgünde baska birinden cabuk hoslanır şıpsevdi derim yani güvenemem adımlarını dikkatli atın zaten bikere üzülmüşsünüz

Yanlış anlamınızı istemem ama 6ayda uzun bi süre değil ki.bence bi insan görüsmeden konusmadan yüzyüze zaman gecirmeden tanıyamaz sevemez ki ben inanmam yani böyle bi insana yarın öbürgünde baska birinden cabuk hoslanır şıpsevdi derim yani güvenemem adımlarını dikkatli atın zaten bikere üzülmüşsünüz
Haklısınız, bitti zaten hiç görüşmedenHoppa

Haklısınız, bitti zaten hiç görüşmedenHoppa
konunuzu ilk defa gördüm zaten bitmiş ama yine de birşey sormak istiyorum.
1 aydır görüşüyoruz internet üzerinden yazmışsınız.
1 ay boyunca neden birbirinizi görmediniz. hadi aynı şehirde olmayabilirsiniz ancak bir fotoğrafta mı göndermediniz?
ayrıca çok iyi mesleği var dediğiniz doktor veya avukatsa emin olun internetteki çoğu erkek bu iki meslekten birini söylüyo karşısındaki bayana.
konuya yorum yapacak olursam. bence şuan vereceğiniz kararlar biraz duygusal olabilir. ve doğru olmayabilir.
tabii ki erken geç buna biz karar veremeyiz. bazen hayat bizim için iyi olan şeyleri hemen de çıkarabilir karşımıza illa aradan belli zaman geçmesine gerek yok. bu tamamen kişinin hazır olmasıyla alakalı. kimisi 1 ay sonra yeniden evlenmeye hazır hisseder kimisi de 10 yılda yine de hazır olamaz.
o yüzden iyice ölçüp tart derim ben.

Bende eşimle sosyal medya üzerinden tanıştık, 15 içerisinde beni görmeye geldi uzak bir yoldan, daha sonra her 15 günde şehrime gelmeye başladı ve bu böyle olmayacak ya sen gel ya ben geleyim dedi. Ben esnaf olduğum için gidemedim o geldi:KK45: 4 senelik evliyiz ve şükürler olsun onu bana tanıtan Rabbime. Ama bu bir kumar herkes iyi çıkacak diye bişey yok..Tabi internetten kötü, çevreden iyi insan bulacağının da garantisi yok. Ciddi olan kişi hemen harekete geçiyor, biz 4 ay sonra nişnlanmıştık.. Eğer o kadar eminse kendinden gelsin Allahın emrini koysun, nişalıyken tanısın seni. :KK60:
internette nerde tanıştınız, facebookta mı?

konunuzu ilk defa gördüm zaten bitmiş ama yine de birşey sormak istiyorum.
1 aydır görüşüyoruz internet üzerinden yazmışsınız.
1 ay boyunca neden birbirinizi görmediniz. hadi aynı şehirde olmayabilirsiniz ancak bir fotoğrafta mı göndermediniz?
ayrıca çok iyi mesleği var dediğiniz doktor veya avukatsa emin olun internetteki çoğu erkek bu iki meslekten birini söylüyo karşısındaki bayana.
konuya yorum yapacak olursam. bence şuan vereceğiniz kararlar biraz duygusal olabilir. ve doğru olmayabilir.
tabii ki erken geç buna biz karar veremeyiz. bazen hayat bizim için iyi olan şeyleri hemen de çıkarabilir karşımıza illa aradan belli zaman geçmesine gerek yok. bu tamamen kişinin hazır olmasıyla alakalı. kimisi 1 ay sonra yeniden evlenmeye hazır hisseder kimisi de 10 yılda yine de hazır olamaz.
o yüzden iyice ölçüp tart derim ben.
mühendis olarak tanıtanlar da var kendilerini.. zaten mühendislik, doktorluk ve avukatlık en gözde 3 meslek :) mühendisi unutmuşsunuz :)

Back
X