• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan bu kadar kısa zamanda sevebilir mi?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. İş yerindeyim tek tek cevap yazacaktım ama olmuyor.
Evet evlilik için çok erken biliyorum ve şuan düşünmüyorum. Çocuklarım benim her şeyim onlarla ilgiliyim şükürler olsun ki mutluyuz da.
Karşımdaki insan şuan görev için yurt dışında kısa bir zaman sonra gelecek.(şuan gelememesinin sebebi bu)
Benim içinde bulunduğum durumun farkında ne kadar istersem bekleyeceğini hatta istersem hemen ciddi bir şeyler için adım atmak istediğini söylüyor ama ben şuan gerçekten böyle bir şeye hazır olmadığımı biliyorum.
Tek söylediği şey ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim.
Geldiğinde görüşeceğiz nasipse.
Benim kafamı karıştıran şey bu kadar kısa zamanda onun bana bu kadar bağlanması/bağlandığını söylemesi oldu.

Bu kadar kısa sürede sevemez. İlişkininzin şuan bir gizemi var hoşuna giden odur.
Daha gerçek manada birbirinizi görüp tanımadan da sevemezsiniz. Bunu internetten tanıştığınız için söylemiyorum
Boşanalı çok kısa bir zaman olmuş bence kendinize biraz zaman verin.

Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.

Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum:KK43: Kaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum:KK43:
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum:KK43:

bence dikkatli olun, çünkü avına ulaşmaya çalışan her erkek mükemmeldir, kendinizden ödün verecek şeyler yapmayın

Sizin için de altı ay çok kısa bir süre değil mi, o çocukları düşünün. Adamın çocukları seviyorum demesiyle olacak iş değil ki bu. Hayatınızı çocuklarınıza göre şekillendirmek daha iyi olur bence sizin için. Bir annenin hayatının aşkı çocuklarıdır.

Selam kızlar, sizlerle paylaşmak istedim. Adamın tek derdi uçkuruymuş:KK43: Ben evlilik öncesi bir birliktelik yaşayamam deyince bütün tavırları değişti. Meğer beni Allah için seven adam uçkurunun peşindeymiş:(

Herkesin boşlukları farklı büyüklüktedir ve herkesin o boşlukları doldurma sekli de farklıdır. Mesela siz bosandiktan 5 ay sonra internet üzerinden biriyle tanisma ihtiyaci duymussunuz ve onunla konusarak bu boslugu dolduruyorsunuz, sizin bosluk bu hacme sahip. belli ki onun boslugu daha derin o birine baglanip seviyorum diyerek doldurma derdinde. Asla yadirgamiyorum yanlis anlasilmasin. Meselenin özünü kavramaniza yardim etmek için yazdim.

bir arkadaşım tanıştı internetten. adam kendini avukat diye ve farklı bir resimle tanıtmış. hatta avukat diplomamı fakslayım diyecekkadar. epey yazışmışlar kız aşık olmuş. iş buluşmaya gelince önce o resim ben değilim, sonra ben avukat değilim... emekli yaşlı evli bi adam çıkmış. adam tabii arkadaşımla evlenmek istemiş. ama kız genç güzel. yıllarca kızı rahatsız etti. telefonla cebini evini işini aradı, tehdit etmiş kızı hep. dikkat edin derim.

bir arkadaşım tanıştı internetten. adam kendini avukat diye ve farklı bir resimle tanıtmış. hatta avukat diplomamı fakslayım diyecekkadar. epey yazışmışlar kız aşık olmuş. iş buluşmaya gelince önce o resim ben değilim, sonra ben avukat değilim... emekli yaşlı evli bi adam çıkmış. adam tabii arkadaşımla evlenmek istemiş. ama kız genç güzel. yıllarca kızı rahatsız etti. telefonla cebini evini işini aradı, tehdit etmiş kızı hep. dikkat edin derim.[/
Allah korusun :(

bir arkadaşım tanıştı internetten. adam kendini avukat diye ve farklı bir resimle tanıtmış. hatta avukat diplomamı fakslayım diyecekkadar. epey yazışmışlar kız aşık olmuş. iş buluşmaya gelince önce o resim ben değilim, sonra ben avukat değilim... emekli yaşlı evli bi adam çıkmış. adam tabii arkadaşımla evlenmek istemiş. ama kız genç güzel. yıllarca kızı rahatsız etti. telefonla cebini evini işini aradı, tehdit etmiş kızı hep. dikkat edin derim.
Allah korusun :(

Bence de cok dikkatli davranmak lazim. Arada etkileşim var diye tedbiri elden birakmamak gerek...
Gormeden ne sevilir ne de guvenilir. Cocugunuz da varmis, tek diyebilecegim cok dikkat edin...

internetten üzerinden tanışmaların yüzde 90 ı ,ciddi bir ilişkiye sonuçlanmıyor. daha 6 ay önce boşanmışsın. bu kadar çabuk bir illişkiye başlama zaten.kafanı dinle.(adamı hayatında görmemisin bile yani..)

Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.

Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum:KK43: Kaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum:KK43:
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum:KK43:

çok hızlısınız 6 ay olmuş daha boşanalı

Back
X