- Konu Sahibi ikincibahar45
-
İyice okuyun lütfen, boşanalı 6 ay oldu.Çocukların kaç yaşında.açıkçası ben iki çocukla boşanmış olsaydımki siz daha boşanmamışsınız bile,değil internet üzerinden başka şekilde dahi uzun bir süre kimseyi hayatıma sokmazdım.çocuklarınızın boşanma psikolojisi vs hiç mi önemli değil.ben adama değil size şaşırdım.ne bu hız anlayamadım.
Hiç görmeden,koklamadan,öpmeden,sarılmadan,dokunmadan sevmek diye bir şey olduğuna inanmam.
Olsa olsa duygusal boşluktur o.
Rica ederim.Evet bence de, ben de öyle düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
KESİNLİKLE KATILIYORUMHiç görmeden,koklamadan,öpmeden,sarılmadan,dokunmadan sevmek diye bir şey olduğuna inanmam.
Olsa olsa duygusal boşluktur o.
Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.
Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorumKaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum
kesinlikle sevemez...hemde görmeden asla.....bence hatalı bir evlilikten yeni çıkmışsın 2. evlilik için acele etme...
Çok haklısınız. teşekkür ederim.Hep korkmuşumdur bu nette ki adamlardan.İçime bir an güvensizlik doğdu. Acele etmeyin. Erkekler için, rol yapmak çok kolay, hele o cici, güzel sözleri söylemek çok daha kolay. Aslında siz de çok iyi biliyorsunuz bu söylediğim şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?