• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnşallah hamileyimdir!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Miraymelekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
31
14
38
34
merhaba kızlar,
Her ay düzenli olarak adet oluyorum Bu ayla birlikte 3 ay olucak bebiş denemeleri yapıyoruz ilk 2 ay tutmadı fakat bu ay için regle zamanımı 1 hafta geçti. reglemi 1 gün geçtikten sonra doktora gidip muayene oldum rahim duvarımın 27 cm kalınlaştıgını gebelik hazırlıgı olabileceğini söyledi kan testi istedi kan testi sonucu 0.100 çıktı testin üzerinden bugün itibari ile 1 hafta geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ve bende hala regle belirtileri yok normalde reglemden 10 gün önce gögüslerimde inanılmaz bir ağrım olurdu regle zamanımı geçtikten sonra Gögüslerimde çok az ağrı ve büyüme mevcut kasıklarımda inanılmaz bir şişkinlik ve batma var sonuclar negatif çıkınca moralim bozuluyor daha önce buna benzer bir durum yaşayanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba kızlar,
Her ay düzenli olarak adet oluyorum Bu ayla birlikte 3 ay olucak bebiş denemeleri yapıyoruz ilk 2 ay tutmadı fakat bu ay için regle zamanımı 1 hafta geçti. reglemi 1 gün geçtikten sonra doktora gidip muayene oldum rahim duvarımın 27 cm kalınlaştıgını gebelik hazırlıgı olabileceğini söyledi kan testi istedi kan testi sonucu 0.100 çıktı testin üzerinden bugün itibari ile 1 hafta geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ve bende hala regle belirtileri yok normalde reglemden 10 gün önce gögüslerimde inanılmaz bir ağrım olurdu regle zamanımı geçtikten sonra Gögüslerimde çok az ağrı ve büyüme mevcut kasıklarımda inanılmaz bir şişkinlik ve batma var sonuclar negatif çıkınca moralim bozuluyor daha önce buna benzer bir durum yaşayanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Geç döllenme olabilir mi yumurtlama gününü biliyor muydun

Yumurtlama günüm 28 şubatla 4 mart arası 28 şubat zaten adette 28 gün döngüsüne geliyo 4 martta 32 gün falan her türlü olmuştur diye düşünüyorum ama yinede bilemedim
Canım benim geçen ay 44 gün sonra oldu adetim limonlu su çay iç kanını sulandırsın olur ki bebek varsa onada zarar vermez adet olacaksanda belki kolaylaştırır

merhaba kızlar,
Geç döllenmedir. Adet zamanı o kadar kalın olmaz rahim. Belirtilerde çok benziyor. Biraz daha sabret ve söktürücü şeyler içme, ilaç kullanma.

E Efulimm41 Merhaba canım bişey sorucaktım acaba dün kan testi yaptım ya tekrar yapıcam ne zaman gitmem lazım yarın mı cuma mı kafam karıştı

Canım benim geçen ay 44 gün sonra oldu adetim limonlu su çay iç kanını sulandırsın olur ki bebek varsa onada zarar vermez adet olacaksanda belki kolaylaştırır
Benim hiç o kadar uzun olmadı çay her gün içiyorum ama limonlu suya bugün itibari ile başlıycam hangisi olucak bakalım

Geç döllenmedir. Adet zamanı o kadar kalın olmaz rahim. Belirtilerde çok benziyor. Biraz daha sabret ve söktürücü şeyler içme, ilaç kullanma.
Bi kaç yerde okumuştum adette olabilir diye ama 1 hafta geçti üzerinden hala bişey yok ama akıntım ara ara sıklıkla oluyo

E Efulimm41 canım sana demiştim galiba ilk kan değerim 262ydi adet olmam gerekn tarihte 2 gün sonra yani bugün ve adetimin de 2 gün geçmesiyle tekrar yaptım 652 çıktı değerim sence nasıl

Birde erken gebelik testi denesen onlarda sonuç daha net oluyor.

Aynı durumu yaşıyorum rahim duvarımda kalınlaşma var en son ilişki tarihinden itibaren 22 gün geçti. Geçen hafta Beta hcg değerim 150 çıktı. Birdaha beta baktırmadım.
Gebelik görünüyor dedi doktor gerekli önlemleri aldı herhangi bir riske karşı iğne verdi onu yaptırdım. Şimdi bekliyorum adetim 1 hafta geçti ve adet belirtim henüz yok haftaya tekrar dr. gidicem .

E Efulimm41 canım sana demiştim galiba ilk kan değerim 262ydi adet olmam gerekn tarihte 2 gün sonra yani bugün ve adetimin de 2 gün geçmesiyle tekrar yaptım 652 çıktı değerim sence nasıl
Çok güzel canım. Tam olması gerektiği gibi.

Back