Gebeliğe Hazırlık İnşallah en kisa zamanda rüyalar gerçek olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Didi35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
10
2
6
34
2 yıllık evliyim eşim çok sever çocukları ama hiç istemiyor ve bende aksine çocuk istıyorum. Ne zaman desem yok diyor. HaPla korunuyoduk adetleri duzensizlesmeye başladı. Ben her ay acaba korunurken oldumu hayallerine kapiliyordum. Ama doktora gittim bırak dedi. Bu ay kendi korunuyor. 22 haziranda olucam. BAna dua edin ne olur bi süpriz olsada hamile olsam yada eşim artık yeter dese hep Ağlıyorum ne zaman hamile yada bebek görsem içim eriyor.elbette takdiri. İlahi Allah'tan ama eşim istemesi için her gün dua ediyorum. Ne yapsam bilemedim artık. . Ne olur dua edin ben isteyen herkese ediyorum...

Eşin istemeden sakın hamile kalma erkekler bizim gibi değiller biz doğuştan anaciz ama onlar doğuştan baba değiller malesef kendi isteyip hamilelikte soğuyan evine çocuğuna karısına bakmayan insanlar var istemeden sakın yapma

Yok asla düşünmedim bir kere bile. Hapla korunuyorken bile çevrem hep hapı bırak içiyorum de dedi. Kulak asmadim bile. Çünkü onunda istemesini istedim hep. O haberi verdiğimde şaşırıp kalmasın mutlu olsun isterim . Oyuzden şimdi kendi korunuyor ama oda diyor bu halde bile olursa allahtandir mutlu oluruz diye. Ama 2 yıl ben korundum 3 ay ipler onda bn asla yapamam

En guzeli çocuk sorumluluğu çok. Ağır bir o kadarda güzel birşey iki taraflı verilesi bir karar inşallah ikinizinde istediği zamanda sağlıklı hayırlı bir evladınız olur dua et tabi çocuğum olsun diye ama hayırlı sagliklisini dile Allahtan olur insallah

Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum canım..
Normalde hep erkekler ister aslında...
Ama bu kadar inatla 2 yıl boyunca çocuk istemeyen birinide hiç duymadım
Eşinin bi rahatsızlığı varda senden mi saklıyor acaba..??
Ayyy nasıl dayanıyorsun böyle ömür boyu çocuk istemeyen birine

Ömür boyu değil canım bi süre istemiyor ama bende yaşım yok çok ama genç anne olmak istiyorum. Biz bebek için maddiyati belki çok düşünmüyoruz rizkiyla gelir diyoruz ama erkekler düşünüyorum gelecekleri için o yüzden bekliyor. O b2018 için düşünüyo sanırım ama ha diyince olucak mi bakalım. Herşeyin hayırlısı. .

Sibell09,
Zaten okadar korkuyorum ki artık hep dualarım öyle canm hayırlı sağlıklı evlat yoksa hayırsızsa aratması daha iyi allahım bilir işini. Biz edelim duamizi. Bu arada senin varmı cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…