- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
mimarım , piyasa mimarı değilim ama az biraz biliyorumKızlar merhaba, uzuuuun zamandır gelemiyorum buralara. Ama yine ocağınıza düştüm
Aranızda inşaat hali tamamen bitmemiş/ bitmesine az kalmış olan evi alan varmı ?
İskan sorunu yüzünden begendiğim evi almakta tereddüt ediyorum. Emlakcı ve müteahhit 2 ay sonunda
iskanının olacağına garanti veriyorlar. Güvenilir değiller ama acaba diyorum yinede.
İskan için inşaatın tamamen bitmiş olması gerekir öyle değilmi. İnsaattan ev alanlar oluyor ve iskanı bırakın ev olmuyo ortada. onlar nasıl güveniyorlar ?
İşin aslı ben tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Bilmediğim şeyler ve araştırıp okumakla da çözemedim.
İskan işi başıma nasıl dertler açabilir, vazgeçip yeni bir ev mi bakayım, ki baktıgım evlerin çoğu inşaatı yeni bitmiş binalar yine bu sorunla karşılaşmama garantim yok.
Ne yapmalıyım yarına kadar karar vermem gerekiyor, yardım edermisiniz.![]()
belediyeden yetkiyi aldıktan sonra değişiklik yapan müteahhitler filan oluyor (yangın gibi yönetmeliklere aykırı durumları mesela) sıklıkla o sebepten kesinlikle görmediğim evi almam almanı da önermem