• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat temizliği

tavis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
231
140
53
Slm.kızlar yeni ev aldık içini yaptırdık vs. Şimdi temizlik faslı var... camlarda hep kurumus boya artıkları var ve ebin her yerinde boydan cam var aynı şekilde merdivenlerde kurumus boyalar var.. onları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.. ( şu an 100 TL ye bile deli gibi ihtiyacımız olduğundan temizlik şirketi veya temizlikçi tutma işi askıda eşimle birlikte temizleyecgiz ) yani temizlikte beni en çok onlar tedirgin ediyor nasıl olacak diye. İnternete bir sürü şey okudum çok fazla öneri var hangisi uygulayacağımı şaşırdım. İnşaat temizliği yapan var mı bunun pratık bir çözümü

Buyuk marketlerde koctaslarda boya temizleyicileri var degisik markalar oluyor onlar cok guzel.

Slm.kızlar yeni ev aldık içini yaptırdık vs. Şimdi temizlik faslı var... camlarda hep kurumus boya artıkları var ve ebin her yerinde boydan cam var aynı şekilde merdivenlerde kurumus boyalar var.. onları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.. ( şu an 100 TL ye bile deli gibi ihtiyacımız olduğundan temizlik şirketi veya temizlikçi tutma işi askıda eşimle birlikte temizleyecgiz ) yani temizlikte beni en çok onlar tedirgin ediyor nasıl olacak diye. İnternete bir sürü şey okudum çok fazla öneri var hangisi uygulayacağımı şaşırdım. İnşaat temizliği yapan var mı bunun pratık bir çözümü
Benim ev sıfır ve içi yeni yapılmıştı gelin geldiğimde eşim ablam ve ben temizledik olduğu gibi bırakmış adamlar.. çok zor olmadı ama yine de korkma

Tiner kullanın.
Kahverengi pimapenleri soldurmaz.
Ben boyaları hep tinerle çıkarıyorum.
Eski bi beze tiner dökün boyalı yerlere sürün.

Tiner pencereleri soyabilir. Fısfıslı bir şişeye kaynar su koyup sıkarsanız işe yarayabilir. Böyle pis çalışan inşaatçılara sinir oluyorum. Allah nasip ederse ben de yeni ev aldım temizliğini yapacağım zor oluyor. Eviniz de hayırlı olsun.

Nalburda onları çıkaran ince jiletler var inşaat temizliğine gelenlerde onunla yapıyor cam dahil

Boya lekelerini bilmiyorum ama evin diğer taraflarını sirkeli suyla temizlerseniz isli puslu görüntü olmaz

Canım o malzemeler de çok ucuz değil ve gerçekten zor inşaat temizliği çok emek istiyor biraz zorlayamazmisiniz butceyi
Yani çok zor olacak farkindaym.. ama gerçekten bütçe 0 baya aşağı çekildik birkaç ay böyle devam edecek gibi bize destek olan ailelerimiz yok malesef... eşim de beni motive etmeye çalışıyor kendi evimiz ne güzel zevk alarak yapacağız falan.. ama ben hiç zevk alacağımı zannetmiyorum :halay:ama kaçınılmaz son biz yapacağız

O temizleyicilere o kadar para verecegine temizlik firmasina ver daha iyi bence cunku insaat temizligi zordur bilirim

Yani çok zor olacak farkindaym.. ama gerçekten bütçe 0 baya aşağı çekildik birkaç ay böyle devam edecek gibi bize destek olan ailelerimiz yok malesef... eşim de beni motive etmeye çalışıyor kendi evimiz ne güzel zevk alarak yapacağız falan.. ama ben hiç zevk alacağımı zannetmiyorum :halay:ama kaçınılmaz son biz yapacağız

Müzik açın valla güle oynaya yapın bu da size anı olacak ne güzel :KK68:
Bu arada hayırlı olsun :)

Fayanslarda kalan derz dolgusu kalıntılarını sirke çıkarıyor diye aklımda kalmış onu da bir denersiniz.

Bizde tinerle filan temizlemistik. cimonta artiklarini da yerlerden bicakla kazimistik.

Ben de apayri birsey soracağım. Beyaz pimapenleri neyle silmek lazim temizlemek için :))) normal cam sil vs ile beyazlamiyor da :)

Back
X