- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
Kızlar merhaba inşaat temizliği nasıl basit hâle indirgenebilir önerileriniz neler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metal spatula mı ne var. Harç kalıntılarını temizlemek için bire bir :)
Temizlik isleri yapan birinden yardım iste. Tek başına çok zor ,sanırım ..
Aynen dediğinin gbi kiradayim birşey yapmak gelmiyor içimden evine gideyim artık diye bekliyorum :)Bulaşık teli de iş görür bazı yerlerde :)
Başkasının pisliğini temizlemekten iyidir. Ne güzel yeni yeni herşey :)
Kızlar merhaba inşaat temizliği nasıl basit hâle indirgenebilir önerileriniz neler![]()
Güle güle oturun :)Birinci alacağım metal spatula o zaman :)
Canım annem vefat etti KV köyde burada bana yardım edebilecek kimse yok eşimle birlikte yapacağız
Aynen dediğinin gbi kiradayim birşey yapmak gelmiyor içimden evine gideyim artık diye bekliyorum :)
Kolay gelsin![]()
Güle güle oturun :)
Tesekkur ederim canım benim bu işin kolayı bulmam lazim ben zora gelemyen biriyim ya![]()
Ben normal evi zor temizliyorum.
İşiniz zor
bulaşık teli alın baya çok.
ben boyaları o şekilde temizlemiştim.
tel spatula da işe yarar.
Mekanı cennet olsun ..Birinci alacağım metal spatula o zaman :)
Canım annem vefat etti KV köyde burada bana yardım edebilecek kimse yok eşimle birlikte yapacağız
Aynen dediğinin gbi kiradayim birşey yapmak gelmiyor içimden evine gideyim artık diye bekliyorum :)
Mekanı cennet olsun ..
O zaman eş dost akrabadan yardım isteyeceksin ..
O zaman al spatulani eline ,tak eşini peşine ,haydi bismillah de ,giriş :)Amin canım.
Ahhh canım ya evlenirken yardım etmeyenler bir eve gelip bakmaya karar gelip benim inşaat temizligimi mı yapacaklar yapsalar şok olurum sanırım :)
O zaman al spatulani eline ,tak eşini peşine ,haydi bismillah de ,giriş :)