• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu inox ocak mı cam ocak mı

askiminaskiyim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
4.835
4.066
448
Kızlar merhaba, ankastre set almayı düşünüyoruz .. ocak için gönlüm siyah cam olanlarda ama kullanımı nasıldır. kırılma olayı var imiş gözüm korkmadı değil hani.. temizliği nasıldır.. kullananlar memnun olanlar olmayanlar yardımcı olabilirse çok seviniciğim
ayrıcca fırın içinde önerileriniz önemlidir benim için

Kızlar merhaba, ankastre set almayı düşünüyoruz .. ocak için gönlüm siyah cam olanlarda ama kullanımı nasıldır. kırılma olayı var imiş gözüm korkmadı değil hani.. temizliği nasıldır.. kullananlar memnun olanlar olmayanlar yardımcı olabilirse çok seviniciğim

Temizlendiğinde çok güzel olan camlar sürekli temizlik ister :)
İnox en iyisi

Fırınım MF44 EI Arçelik çok süper bir ürün fiyatıda uygun

Biz cam alman markası olanlardan aldık. Temizlemesi kolay, üzerine ankasternin havalandırma tenekesi üştü birsey olmadı yani.
Sİyah renk ile siyah granit cok güzel durdu bizde.
Tavsiye ederiz.

Back
X