Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rossmanda onlatr için özel ıslak mendil gibi mendiller var. onlarla günlük temizliğini yapıyorum. yine rossmanda bi ürün var (adını tam bilemedim şimdi) siyag böyle küçük bi sıvı sorarsanız gösterirler. onla da bi kaç günde bir bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla bastırmadan silip yine dediğim mendillerle üstünü alıyorum.
rossmanda onlatr için özel ıslak mendil gibi mendiller var. onlarla günlük temizliğini yapıyorum. yine rossmanda bi ürün var (adını tam bilemedim şimdi) siyag böyle küçük bi sıvı sorarsanız gösterirler. onla da bi kaç günde bir bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla bastırmadan silip yine dediğim mendillerle üstünü alıyorum.
Cifin paslanmaz çelik için temizleme jeli var, ben senelerdir onu kullanıyorum. Jelden ocağa biraz damlatıyorum, nemli bir bezle siliyorum, kuru bir bezlede kuruluyorum. Çizmeyen mikrofiber bez kullanıyorum ben silerken.