- 23 Ocak 2024
- 572
- 113
- 32
-
- Konu Sahibi minikbaykus
İnositol iyidir canım hangisini verdi yumurta geliştirici kaliteye etki eder inositolArkadaşlar pko değilim. Ama bebek istiyorum diğer ay kimyasal gebelik geçirdim. Doktora takviye edici gıda var mı dedim. Bana inositol verdi. Burda okuduğum da pko olanlara doktor vermiş genelde. Pko olmadıgi halde kullanırsam kist vs yapar mı yumurtayı hızlı büyütüp
İnofolic combi HP diye bişey verdi daha almadım. Daha önceki ayda çörek otu bal yiyip kist yaptığım için durduk durduk yere. Terettut ettim bu ilaç da yapar mı diye. Adetim geçince basliycam ilaca bu ay korundum çünkü antibiyotik kullanmam gerekiyordu farklı rahatsızlıktan dolayı.İnositol iyidir canım hangisini verdi yumurta geliştirici kaliteye etki eder inositol
Yok canım kist yapacağını zannetmiyorum kullan senİnofolic combi HP diye bişey verdi daha almadım. Daha önceki ayda çörek otu bal yiyip kist yaptığım için durduk durduk yere. Terettut ettim bu ilaç da yapar mı diye. Adetim geçince basliycam ilaca bu ay korundum çünkü antibiyotik kullanmam gerekiyordu farklı rahatsızlıktan dolayı.
Tmm canım teşekkür ederim sen kullandın miYok canım kist yapacağını zannetmiyorum kullan sen
Çörek otu kist mi yapıyor?İnofolic combi HP diye bişey verdi daha almadım. Daha önceki ayda çörek otu bal yiyip kist yaptığım için durduk durduk yere. Terettut ettim bu ilaç da yapar mı diye. Adetim geçince basliycam ilaca bu ay korundum çünkü antibiyotik kullanmam gerekiyordu farklı rahatsızlıktan dolayı.
Evet aynı marka değilde kullanıyorum Şuan içinde inositol olan vitaminlerdenTmm canım teşekkür ederim sen kullandın mi
Merhaba durumunuz nedir,kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben de yeni öğrendim ve araştırmaya başladım (pcos değilim.)Evet aynı marka değilde kullanıyorum Şuan içinde inositol olan vitaminlerden
Merhaba bendedir kist yok poc da degılım sebepsiz infertilite var . Eşimde de bende de herhangi bir problem yok 10 gün önce çok güvendiğim bir doktor bana da inofolic combi HP önerdi içmem için . Yumurta için iyi bişey dedi sadece . Yumurtalarımda bir sorun yok gerçi ama olsun zararlı bişey değil sonuçta . Bide şeker çok tüketiyorsanız onu dengelemek içinde iyiymiş . Kullanmaktan zarar gelmez benceİnofolic combi HP diye bişey verdi daha almadım. Daha önceki ayda çörek otu bal yiyip kist yaptığım için durduk durduk yere. Terettut ettim bu ilaç da yapar mı diye. Adetim geçince basliycam ilaca bu ay korundum çünkü antibiyotik kullanmam gerekiyordu farklı rahatsızlıktan dolayı.
Benimde şükür sıkıntım yok kist vardı basit kist Ocak ayında olmuştu o kayboldu. Doktor hamile kalmana yardımcı olur dedi. Daha doğrusu ben takviye önerir misiniz dedim. O ilacı verdi. Benim ilk çocuğum da sorun yaşamadan hamile kaldım ikincisini istiyorum 4 ay önce hamile kaldım ama o da kimyasal oldu 4 aydır deniyorum olmadı daha. Hayırlı zamanda verir Allah inşallah kısa zamandaMerhaba bendedir kist yok poc da degılım sebepsiz infertilite var . Eşimde de bende de herhangi bir problem yok 10 gün önce çok güvendiğim bir doktor bana da inofolic combi HP önerdi içmem için . Yumurta için iyi bişey dedi sadece . Yumurtalarımda bir sorun yok gerçi ama olsun zararlı bişey değil sonuçta . Bide şeker çok tüketiyorsanız onu dengelemek içinde iyiymiş . Kullanmaktan zarar gelmez bence
Amin inşallah isteyen herkesin olsunBenimde şükür sıkıntım yok kist vardı basit kist Ocak ayında olmuştu o kayboldu. Doktor hamile kalmana yardımcı olur dedi. Daha doğrusu ben takviye önerir misiniz dedim. O ilacı verdi. Benim ilk çocuğum da sorun yaşamadan hamile kaldım ikincisini istiyorum 4 ay önce hamile kaldım ama o da kimyasal oldu 4 aydır deniyorum olmadı daha. Hayırlı zamanda verir Allah inşallah kısa zamanda