İnofolic

nidahnm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
251
23
13
25
Arkadaşlar doktor bugün ınofolic combi hp verdi kullanan var mı etkisini hemen alan bide adetlerim düzenli olmasına rağmen pcos tanısı konuldu :(

Arkadaşlar doktor bugün ınofolic combi hp verdi kullanan var mı etkisini hemen alan bide adetlerim düzenli olmasına rağmen pcos tanısı konuldu :(
Ben 3 ay kullandım hamile kalmadım canım benimde adetlerim düzenli pco görünümü var dedi doktor

Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım adetlerim düzenli ama pcos dendi. Bende İnofolic HD kullanıyorum 2 ay olacak kullanmaya başlayalı henüz bişey yok bakalım 😏 ne kadar zamandır deniyorsunuz

Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım adetlerim düzenli ama pcos dendi. Bende İnofolic HD kullanıyorum 2 ay olacak kullanmaya başlayalı henüz bişey yok bakalım 😏 ne kadar zamandır deniyorsunuz
5 aydır olmadı gebelik ve prolaktin değerim de yüksek çıktı bide dostinex kullanıyorum . Aslında her şeyin başı stres ve düzenli beslenme

Benim iki buçuk senedir çocuk olmuyordu doktor bana bunu yazdı pos yoktu bende insülin direncim yüksekti bu takviyeyi kullandım ve hayatımdan şekeri çıkardım 2. Kutumun sonunda gebe kaldım

Benim iki buçuk senedir çocuk olmuyordu doktor bana bunu yazdı pos yoktu bende insülin direncim yüksekti bu takviyeyi kullandım ve hayatımdan şekeri çıkardım 2. Kutumun sonunda gebe kaldım
günde kaç tane aldınız acaba ve mavi kutu mu kullandınız

İnsallah darısı bize. Diyet yaptınız mı
Yok diyet yapmadım kilom iyiydi sadece şekeri hayatımdan çıkardım . Gebe kalınca gene yemeye başladım 🤣 2 ay şekerli olan hiçbişey yemedim çayı bile şekerli içen biriydim şekersiz içmeye başladım zorla , pilavda mesela şeker çok var mümkün olduğunda yemedim . Ağzıma çikolata sürmedim . Ve çok faydasını gördüm

Merhaba inofolic HP kanama ve lekelenme yaptı mı acaba pcos hastasıyım kullandığımdan beri lekelenmelerim var

Hayır hiç olmadı bende belki gebelik olmustur
Gebelik olsa kanama veya lekelenme kesilmez miydi reglimim 16. Gününde kullanmaya başladım regl olmama 8 gün var fakat ınofolic kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmelerim olmaya başladı zararlı mı diye endişe ettim

Gebelik olsa kanama veya lekelenme kesilmez miydi reglimim 16. Gününde kullanmaya başladım regl olmama 8 gün var fakat ınofolic kullandığımdan beri kanama ve açık pembe lekelenmelerim olmaya başladı zararlı mı diye endişe ettim
Aa bende olmadı hiç yerleşme kanaması olabilir mi merak ettim

Back
X