Gece 11gbı almıştım bır anda üşüme başladı ve kaşıntı yapmaya başladı ara ara kasıntı oldu bende. Pko lu olduğum için doktor verdı yumurtam büyüsün dıye . Şimdi ne zaman üşüsem kaşıntım başlıyor bende anlamadım ama bana yaptı
Bende anlamadım bende nıye ole oldu ben hem ınofolıc hem de folıcode kullanıyorum önceden yoktu ne zaman başladım artık üşümeye balşlıyım hemen kaşınıyorum ve hafıf yanmam oluyor
Bende anlamadım bende nıye ole oldu ben hem ınofolıc hem de folıcode kullanıyorum önceden yoktu ne zaman başladım artık üşümeye balşlıyım hemen kaşınıyorum ve hafıf yanmam oluyor
Valla sende iltihap var sanırım yeni yeni seni zorluyor bence inofolicle alakalı bişey değil o ayaklarını sıcak tut bide şu an yumurtlama döneminde falan değilsen 2-3 gün maydanoz suyu iç söker iltihabı yine doktoruna sor tabi
Valla sende iltihap var sanırım yeni yeni seni zorluyor bence inofolicle alakalı bişey değil o ayaklarını sıcak tut bide şu an yumurtlama döneminde falan değilsen 2-3 gün maydanoz suyu iç söker iltihabı yine doktoruna sor tabi
Canım 1gun önce doktora gıttım ıdrar kan hepsine baktı ve bır şeye rastlamadı . Duzensız hasta olduğum ıcın ne zaman yumurtlama dönemim tam bir olarak bılmıyorum . İlacın bıtmesıne az kaldı devam etme konusunda doktoru arayacağım olmadı o zaman sorucam .
bir aydır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı. bebek istediğimiz içi verdi doktor pcoslu olduğumdan dolayı yumurta tembelliği var . inofolic işe yaracak mı bu aydan sonra bakacağız
Bende 2 gündür kullanıyorum, hiç bi kaşıntı olmadı, ilk gün baş dönmesi mide bulantısı ve biraz baş ağrısı yapmıştı. Ama 2. Gün vücut kabullendi sanırım hiç bişekilde rahatsız etmedi.
Ben adetimin 7. Günü başladım, belki siz adette başladıysanız öyle hissetmişsinizdir. Devam ediyorsa mantar - iltihap olma ihtimali olabilir. İnşallah bi inofolic hepimize vesile olur