Gebeliğe Hazırlık İnofolic ve klomen kullananlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ceremkbr00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
40
19
26
Meraba kızlar ven geçen sene düşük yaptım baya adet olmadım doktora gittim adet olamadığımdan polikistik overler oluşmuş ilaca başladık beyse düştü onlar ben gene hamile kalamadım bu sefer iyi bi doktor buldum gittim bugun kaçıncı günü dedi 13 gün dedim bana yumurtaların küçük dedi şok oldum sonra bi ilaç verdi ve bitiminde kan verceksin dedi ilaç bitti kanı verdim bğgün sonuçları almaya gittim doktora gösterdim herşey normal dedi ama yinede yumurta geliştirici ilaçlar yazıcam dedi klomen verdi 5. Gün başlanıyormuş bugun beşinci günüm 13 . günğ gel muayineye dedi bide inofolic verdi inofolici 3 ay kullancakmışın eşimede e vitamini bi ilaç verdi bunları kullanıp hamile kalan varmı ? Az öncede klomen ve inofolicle ilgilş bşr konu okudum yumurtalıkarı gelişmiş arkadaşlara iğne yapıyolarmış Yalnız ben iğneden çok korkarım ve çatlatma iğnesiymiş galiba bu Arkadaşın biri de çok can yakıyor Bel ve kasıklarda inanılmaz ağrı yapıyor diyor Çok korkuyorum Ne yapacağım????
Yardımmm edinnnnn

Ben bu şekilde hamile kaldım korkma o iğne hiç can yakmıyor 1 tane zaten ucu incecik inşallah güzel haberler alırsın

Igneyi vurduklarini hissetmiosun bile.. sonrasında vucudunda hcg hormonu yani hamileymissin gibi tepki vercegi icin bel agrisi kasik agrisi yapar tabi bu hamileykende olur..

Igneden korkuyosun bebegi nasil doguracaksiniz anlayamiyorum.

X