- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
-
- Konu Sahibi poisonousIVY
Arkadaşlar bu ay inofolic sabah akşam 1 poşet kulanmaya başladım adetin 4.günü.11.gün pembe sonra kırmızı ve kahverengi kanamam oldu ovu testi pozitifti.sonra 13.günde benzer kanama yaşadım 14.gün az ve kahverengi geldi doktora gittim 17mm yumurtan var çatlamamış dedi.gereksiz o ilaç kullanma dedi kanama yaptımı sizdede bi de kanama yapıp hamile kalan oldumu.eşimde doktorda bırak diyo şimdilik günde 1 e düşürdüm napayım
ben o ay kullandım bıraktım bi daha kanamam olmadı inofolic tenmiş çok araştırdım.yumurtlama kanaması yapmışÖzel mesaj atamadım burdan sorayım. Ben de iki haftaya yakın bir zamandır inofolic kullanıyorum. Zaten regl başlangıcından kullandığım için etkilerini hisetmemiştim. Ancak reglim bittiği halde kahverengi lekelenme yaşıyorum. Sizinki geçti mi? İnofolic'e mi bağlıymış sormak istedim.
Benim bayağı azaldı. Bu ay kullanayım devamı gelsin dedim. Teşekkür ederim cevap için.ben o ay kullandım bıraktım bi daha kanamam olmadı inofolic tenmiş çok araştırdım.yumurtlama kanaması yapmış
Bende bu ay adetimin 3 . Gunu basladim 2 sabah 2 aksam 1 hafta kullandimacik kahve siyah kirmizi pembe farkli farkli renklerde hala leke geliyor bazen cogaliyor bugun 16. Gunum acaba leke gelmesi kistlerin erimesin mi ifade ediyorKızlar bende inofolice başladım sabah akşam 1er tane içiyorum bugün 2. Günüm İlaca başlayalı yani dünden beri içiyorum bugün kanamam oldu ve hala ara ara geliyor mu bu normal mi yoksa sakıncalı bir durum mu ilacı bırakayım mı bu arada pko hastasıyım
günde kac tane kullandiniz kanama ne kadar sürdü birde sizde polikistik over var miBende kanama değilde çok hafif pembe leke şeklinde geldi ve o ay hamile kaldım
Polikistik için kullaniyordum ben zaten kanama anlık ti peceteye geldi sadece leke gibi ilk başlarda günde iki doz başladım sonra teke düşürdüm bengünde kac tane kullandiniz kanama ne kadar sürdü birde sizde polikistik over var mi