inofolic kullanıp ara kanama yaşayan var mı

poisonousIVY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
1.071
624
Arkadaşlar bu ay inofolic sabah akşam 1 poşet kulanmaya başladım adetin 4.günü.11.gün pembe sonra kırmızı ve kahverengi kanamam oldu ovu testi pozitifti.sonra 13.günde benzer kanama yaşadım 14.gün az ve kahverengi geldi doktora gittim 17mm yumurtan var çatlamamış dedi.gereksiz o ilaç kullanma dedi kanama yaptımı sizdede bi de kanama yapıp hamile kalan oldumu.eşimde doktorda bırak diyo şimdilik günde 1 e düşürdüm napayım

merhaba öncelikle geçmiş olsun.inofolic bende de kanama yaptı sanırım.yaklaşık 8 aydır kullanıyorum.son iki aydır kanamalarım durmuyo malesef.kırmızı pembe bazen de adet kanı gibi ama hep leke şeklinde adet günlerimi şaşırır oldum.doktora gittiğimde söylemeyi düşünüyorum umarım ilacı değişir :/

Özel mesaj atamadım burdan sorayım. Ben de iki haftaya yakın bir zamandır inofolic kullanıyorum. Zaten regl başlangıcından kullandığım için etkilerini hisetmemiştim. Ancak reglim bittiği halde kahverengi lekelenme yaşıyorum. Sizinki geçti mi? İnofolic'e mi bağlıymış sormak istedim.

ben o ay kullandım bıraktım bi daha kanamam olmadı inofolic tenmiş çok araştırdım.yumurtlama kanaması yapmış

Kızlar bende inofolice başladım sabah akşam 1er tane içiyorum bugün 2. Günüm İlaca başlayalı yani dünden beri içiyorum bugün kanamam oldu ve hala ara ara geliyor mu bu normal mi yoksa sakıncalı bir durum mu ilacı bırakayım mı bu arada pko hastasıyım

Bende bu ay adetimin 3 . Gunu basladim 2 sabah 2 aksam 1 hafta kullandimacik kahve siyah kirmizi pembe farkli farkli renklerde hala leke geliyor bazen cogaliyor bugun 16. Gunum acaba leke gelmesi kistlerin erimesin mi ifade ediyor

Bende pko hastasıyım doktor inofolic verdi dün içmeye başladım ve ilk tablette kahve renginde kanama oldu bu normal mi kızlar neden oluyor bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…