Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkİnofolic gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu
Ben kullanmadım ama burda bi arkadaşın 2 3 senedir bebeği olmuyodu, onunla nasip olmuştu Belki vakti gelmiştir belki faydası olmuştur orasını bilmiyorum tabi
Ben kullanmadım ama burda bi arkadaşın 2 3 senedir bebeği olmuyodu, onunla nasip olmuştu Belki vakti gelmiştir belki faydası olmuştur orasını bilmiyorum tabi
bakarken senin mesajinida okudum bir haftadr kullaniorum demissin bende bu ilaci kullandm ilk kullanildiginda adet gecikmesi yapio hatta bende baya gecti 15 gun filan ilk kez kullaniosun ya haberin olsun ben hamileyim sanip cok uzulmustum seninde bilgin olsun istedim
bakarken senin mesajinida okudum bir haftadr kullaniorum demissin bende bu ilaci kullandm ilk kullanildiginda adet gecikmesi yapio hatta bende baya gecti 15 gun filan ilk kez kullaniosun ya haberin olsun ben hamileyim sanip cok uzulmustum seninde bilgin olsun istedim
Ben adetim gectikten sonra kullanmayi biraktim ilaci o kadar cok kisi bekle hastaneye gitme olacak elbet sen yeni evlisin dediki bende tedaviyi biraktm ama kac ay oldu hala olmadi anlayacagin ilk kullandgm zamanlar bana faydasi olmadi belki sende olur canim
Meraba ben 1 sene korumasız ilişki olmasına ragmen hamile kalamadım pkos var doktora gittim toz inofolic verdi günde 4 tane içtim o ay hamile kaldım. Ama bu biraz nasip meselesi. Düşük yaptım şimdi tekrar istiyorum kullandım 2 3 ay bu sefer faydası olmadı. Doktoruma da sordum bu durumu inofolic gebe kalmaya yardım etmez sadece adetin düzenler onu içtin diye hamile kalmış olmadın dedi.