• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superisii25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
293
105
23
28
Selam kızlar. Gebelik planlıyorum doktorum yumurtalıklarımın tüplerin rahimn sağlıklı olduğunu herhangi bi sorun olmadığını söyledi. Gebe kalmama yardımcı olmak için inofolic combi önerdi. Kullanan var mı? Gerçekten gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu?

Selam kızlar. Gebelik planlıyorum doktorum yumurtalıklarımın tüplerin rahimn sağlıklı olduğunu herhangi bi sorun olmadığını söyledi. Gebe kalmama yardımcı olmak için inofolic combi önerdi. Kullanan var mı? Gerçekten gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu?
Benim bu 2. Kutum sabah akşam kullandırıyor bana.. Yumurta kalitesinin artmasına yardımcı oluyor.. Ben henüz hamile kalamadım ama size faydalı olur inşallah

Ben de kullanıyorum ama fayda göremedim henüz

Folik asit..aynı zamanda yumurtalıkların sağlıklı çalışmasına destek oluyor..bende kullandım

yumurta geliştirici güzel bir takviye ben iki kez kullandım ikisinde de kanama yaptığı için devam edemedim bıraktım

Back