Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bir dönem gittiğim doktorum önermişti bende işe yaramadı ama arkadaşım da aynı dönem kullanmıştı tesadüf mü bilmiyorum ama onda işe yaradı birkaç ay sonra gebelik müjdesini almıştıkİnofolic combi mavi kutu kullanan var mı ? Gebeliğe ve adet düzensizliğine iyi geliyor mu acaba![]()
Merhaba benim bir dönem gittiğim doktorum önermişti bende işe yaramadı ama arkadaşım da aynı dönem kullanmıştı tesadüf mü bilmiyorum ama onda işe yaradı birkaç ay sonra gebelik müjdesini almıştık
Sizdede pcos mu var acabaMerhaba benim bir dönem gittiğim doktorum önermişti bende işe yaramadı ama arkadaşım da aynı dönem kullanmıştı tesadüf mü bilmiyorum ama onda işe yaradı birkaç ay sonra gebelik müjdesini almıştık![]()
Bende pcos tam olarak teşhis edilmiş değil sadece gittiğim bir kaç doktoru pcos görünümü başlangıcı diye yorumlamışlardıSizdede pcos mu var acaba
Ben 3 ay kullandım gebelik elde edemedim malesefİnofolic combi mavi kutu kullanan var mı ? Gebeliğe ve adet düzensizliğine iyi geliyor mu acaba![]()
Bende pcos var umarım sizin baslangicla kalırBende pcos tam olarak teşhis edilmiş değil sadece gittiğim bir kaç doktoru pcos görünümü başlangıcı diye yorumlamışlardı![]()
Ben iyi yorumlar okumuştum ama bir sorayım dedim umarım herkesin gönlünde ki olurBen 3 ay kullandım gebelik elde edemedim malesef
Ben bir buçuk yıl hamile kalamadım. Bir aşılama yaptırdım o da negatif olmuştu. Pcos vs hiç bi sorun da yoktu. Kullandıktan bir ay sonra hamile kaldım. Ama o mu etkili oldu bilmiyorumİnofolic combi mavi kutu kullanan var mı ? Gebeliğe ve adet düzensizliğine iyi geliyor mu acaba![]()
Yaa çok sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza inşallah ben de o şekilde yorumlar çok okudum benim adetler düzensiz biraz ovulasyon testini deniyim dedim o da hep böyle çıkıyor pik mi değil mi anlamadım gittiBen bir buçuk yıl hamile kalamadım. Bir aşılama yaptırdım o da negatif olmuştu. Pcos vs hiç bi sorun da yoktu. Kullandıktan bir ay sonra hamile kaldım. Ama o mu etkili oldu bilmiyorum
Yok bunların hiç biri pik değilYaa çok sevindim sizin adınıza darısı bizim başımıza inşallah ben de o şekilde yorumlar çok okudum benim adetler düzensiz biraz ovulasyon testini deniyim dedim o da hep böyle çıkıyor pik mi değil mi anlamadım gitti![]()
Yok bu adetimi bekliyorum inşallah olursam baktircam bundan kaç sene önce baktirmistim FSH 6.45 lh 12.25 ti o zaman da pcos vardı ben de daha yeni evliyim bu ay ki adetimde tekrar baktircam durum ne diyeYok bunların hiç biri pik değilbazen pco falan durumunda yumurta tam büyüyemeden çatlayabiliyor ya da küçülüyor. Siz adetin 3. Günü hormonlarınıza baktırdınız mı
Fsh değeriniz iyi ama lh ın fsh dan daha düşük olması beklenir. Pcos olabilir yine. Genelde pcos durumlarında fazla kilonuz varsa onu vermeniz isteniyor. Yine mutlaka içerisinde İnositol olan bi takviye kullanmanızda fayda varYok bu adetimi bekliyorum inşallah olursam baktircam bundan kaç sene önce baktirmistim FSH 6.45 lh 12.25 ti o zaman da pcos vardı ben de daha yeni evliyim bu ay ki adetimde tekrar baktircam durum ne diye![]()
Bende okudum ama bende olmadı herkesin bedeni aynı değilBen iyi yorumlar okumuştum ama bir sorayım dedim umarım herkesin gönlünde ki olur![]()
Yok bu adetimi bekliyorum inşallah olursam baktircam bundan kaç sene önce baktirmistim FSH 6.45 lh 12.25 ti o zaman da pcos vardı ben de daha yeni evliyim bu ay ki adetimde tekrar baktircam durum ne diyeYok bunların hiç biri pik değilbazen pco falan durumunda yumurta tam büyüyemeden çatlayabiliyor ya da küçülüyor. Siz adetin 3. Günü hormonlarınıza baktırdınız mı
Ben lh sin fshdan 2 kat fazla olması gerekiyor diye okumuştum anladım çok sağolun evet kilo problemim azıcık var 167 boyum 69 kilom varFsh değeriniz iyi ama lh ın fsh dan daha düşük olması beklenir. Pcos olabilir yine. Genelde pcos durumlarında fazla kilonuz varsa onu vermeniz isteniyor. Yine mutlaka içerisinde İnositol olan bi takviye kullanmanızda fayda vargönlünüzce olsun
Tabikide haklısınız ben de bu ay etki etmedi galibaBende okudum ama bende olmadı herkesin bedeni aynı değil
Kaç gün kaldı bataTabikide haklısınız ben de bu ay etki etmedi galiba![]()
Bazı aylar 35 günde oluyorum bazı aylar 45 gunde eğer 35 olursa 2 gün var bata pcos sorunsalıKaç gün kaldı bata
İnşallah vardır cnm beklemek çok zor bende 2 seneye yakın bekliyorumBazı aylar 35 günde oluyorum bazı aylar 45 gunde eğer 35 olursa 2 gün var bata pcos sorunsalı![]()