• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi mavi kutu kullanıp hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bende kullanmaya başladım ama pembe kutu olandan .. doktor üstüne basa basa söyledi pembe kutu olucak diye..🙈bu arada bende pkosluyum🤦
Hayırlı olsun canım pembe rengini de kullanan var gebe kalan da inşallah tez zamanda olur geçmiş olsun:anneadayı::anne:

Hayırlı olsun canım pembe rengini de kullanan var gebe kalan da inşallah tez zamanda olur geçmiş olsun:anneadayı::anne:
Evet bende çok duydum kullanıp gebe kalanı ama ben sanmıyorum bana faydası olmicak gibi hissediyorum çünkü daha önceden de kullanmıştım ama hiç bi etkisi olmadı 😏🤦🤷

Evet bende çok duydum kullanıp gebe kalanı ama ben sanmıyorum bana faydası olmicak gibi hissediyorum çünkü daha önceden de kullanmıştım ama hiç bi etkisi olmadı 😏🤦🤷
Nasip bu işler umarım olur canım benim 🌷🌷💐☘️🌺

Evet öyle nasipte varsa eğer olur ..
Burda bir arkadaş vardı yıllarca gebe kalmamış verilen inofolic combi pembe şase sonra içiyordu ama umutsuzca onca herşey denedim olmaz diyordu neler yedim içtim ne kürler yaptım diyordu o ay umutsuz olduğu ay hamilelik haberi aldı doğuma az kaldı önemli olan stres yapmamak ama elde değil :KK12::işsiz:

Valla bir buçuk senem geçti stres yapa yapa.. neler yaptım neler .. baktım olmuyor doktora gitmeyi de bıraktım ilaç kullanmayı da bıraktım şimdi sadece vitamin kullanıyorum o kadar.. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok gözüyle bakıyorum artık.. kafama da takmamaya çalışıyorum zamanı var demekki deyip teselli veriyorum kendime 🤭
Burda bir arkadaş vardı yıllarca gebe kalmamış verilen inofolic combi pembe şase sonra içiyordu ama umutsuzca onca herşey denedim olmaz diyordu neler yedim içtim ne kürler yaptım diyordu o ay umutsuz olduğu ay hamilelik haberi aldı doğuma az kaldı önemli olan stres yapmamak ama elde değil :KK12::işsiz:
..

Valla bir buçuk senem geçti stres yapa yapa.. neler yaptım neler .. baktım olmuyor doktora gitmeyi de bıraktım ilaç kullanmayı da bıraktım şimdi sadece vitamin kullanıyorum o kadar.. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok gözüyle bakıyorum artık.. kafama da takmamaya çalışıyorum zamanı var demekki deyip teselli veriyorum kendime 🤭

..
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun bekleyen çabalayan gözyaşı döken anne olmak isteyen herkeze nasip etsin Rabbim çok Aminnnnn🤲🏻💐🌷🌺💜🥲

Canım ben bu ay pembesini kullanmaya başladım. Pco yok bende. Doktorum pembeyi kilosu az olanlara, mavi olan combiyi kilolu ve şeker hastalığı olanlara yazdıklarını söyledi. ( inofolic combi de kullandım.Burdan görüp almıştım. İşe yaramadı.) pembeyi bu ay deniyorum bakalım

Canım ben bu msjı şimdi gördüm 🤣🤣🤣kusura bakma o zaman bat ne zamandı bilmiyorum ama gebe kalmadım bunu bil🤣🤣🤣 umarım sen gebesindir
Unutmuşum bile ☺️ yok canım hala hamile kalamadım ben de, hatta şu anda tertemiz negatif testimle bakışıyoruz 😁

Canım ben bu ay pembesini kullanmaya başladım. Pco yok bende. Doktorum pembeyi kilosu az olanlara, mavi olan combiyi kilolu ve şeker hastalığı olanlara yazdıklarını söyledi. ( inofolic combi de kullandım.Burdan görüp almıştım. İşe yaramadı.) pembeyi bu ay deniyorum bakalım
Valla canım bende de pko yok kilom da yok ama mavi olanı yazmıştı ama bende de bir işe yaramadı 😅

Valla canım bende de pko yok kilom da yok ama mavi olanı yazmıştı ama bende de bir işe yaramadı 😅
İnşaAllah en yakın zamanda biz de meleklerimize kavuşuruz. Rüyalarımda görüyorum her gece. Bir de artık bana anne siz beni istemediniz diyor. 😔

Ben de pcos yok ama yumurta kalitesi artsın diye doktor verdi. İlk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu kızlar. Kullanmaya devam bakalım..

Ben de pcos yok ama yumurta kalitesi artsın diye doktor verdi. İlk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu kızlar. Kullanmaya devam bakalım..
Bende de yok PCO canım ama verdi yumurta tetiklesin demişti 3 ay kullandım tık yok Allah hayırlisı ne ise onu versin inşallah 💜🤲🏻🌺💐 umarım tez zamnda gebe kalırsınız

Valla ben bir senedir kullanıyorum tık yok 😞
İnşallah bu ay diyelim ❤️
Selam canım konuma girince gebe olduğunu gördüm hayırlı olsun 😍
İnofolic combi ile mi 🥲🥲🤣🤣🤣
Gebelik oldu?
1 senedir kullanıyorum tık yok deyince ben 🙄😱

Back