Pko dediğimiz yumurta tembelliği yani catlayamiyor o yüzden gebelik oluşmuyor ama gebe kalmazsın diye birşey yok şanstır aslında yumurta çok var diğer kadınlara göre ama tek sıkıntısı kaliteli olanı seçip catlatmıyor Lh hormonu yüksek olduğu için birde FSH hormonu o yüzden sıkıntı yapma Allah'ın izini ile gebe kalırsınAaa ben o zaman pkoyum demek ki .
Hangisi daha kötü acaba
Çok merak ettim
İnofolic combi mavi olandan kullanıyorum kahverengi hapBen de bugün inofolic aldım pembe kutu kapsül olanı. Günde 1 tane içsem yeter heralde. Bende pco yok sadece yumurta tembelliği var. 1,5 yıldır ilaç tedavisi oluyorum. Gebelik oldu ama biri düşük, biri de dış gebelik. Artık ilaçsız doğal devam etme kararı aldım. İnofolic dışında bir de zeytinyağında inciri deneyeceğim bu ay. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Yok yok şuan bir gebelik düşünmüyorum bir buçuk yıl kadar daha .isteyince de umarım problem yaşamayızPko dediğimiz yumurta tembelliği yani catlayamiyor o yüzden gebelik oluşmuyor ama gebe kalmazsın diye birşey yok şanstır aslında yumurta çok var diğer kadınlara göre ama tek sıkıntısı kaliteli olanı seçip catlatmıyor Lh hormonu yüksek olduğu için birde FSH hormonu o yüzden sıkıntı yapma Allah'ın izini ile gebe kalırsınminnak sıkıntı ama gebe kalınıyor canım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallahYok yok şuan bir gebelik düşünmüyorum bir buçuk yıl kadar daha .isteyince de umarım problem yaşamayız
Sadece pko pkos mevzusu olunca ilgimi çekti konu
Mavisi sadece pco için ekstra bir etken madde içeriyor galiba değil mi?İnofolic combi mavi olandan kullanıyorum kahverengi hap
3 içerik var içinde kuzum evetMavisi sadece pco için ekstra bir etken madde içeriyor galiba değil mi?
Ama bana pko için vermedi bende yok yumurtlama tetiklesin ve kaliteli olsunlar diyeMavisi sadece pco için ekstra bir etken madde içeriyor galiba değil mi?
Anladım.. Aynı etkiyi diğerinden de göreceğimi umuyorumAma bana pko için vermedi bende yok yumurtlama tetiklesin ve kaliteli olsunlar diye
24 ü canım inşallah hayırlısı bakalım hakkımızdaAnladım.. Aynı etkiyi diğerinden de göreceğimi umuyorumgerisi Allah'a kalmış artık.. Umarım biz de güzel haberler veririz senin bat ne zaman?
Amin inşallah Canım bende 3 ay kullandım ama hamile kalmadım aksine combi adetleri düzene sokar entresan olmuş hakkında hayırlısı zaten 3 ay kullanılıyor doktorlar öyle diyor pko var mı ?Mrb kızlar Allah kucağınızi boş birakmasin size bişey sormak istiyorum inofolic combi mavi kutu kahve rengi bi hap 2aydir kullanıyorum hamiş olmadım bide bende adet gecikmesi yaptı 20 gün falan ondan sonra adetim geldi inofolic combi ile hamile kalan varmı kusura bakmayın biraz uzun yazdım
Canım ben bu msjı şimdi gördümAnladım.. Aynı etkiyi diğerinden de göreceğimi umuyorumgerisi Allah'a kalmış artık.. Umarım biz de güzel haberler veririz senin bat ne zaman?
Bana doktor 6 ay kılan gel dedi eğer hamile kalmasan yapışıklık vardır dedi hayırlısı la bu 2 çocuğum olucak genelikle dogumdan sonra yapışıklık oluyorms pko ne canım omu bilmiyorumAmin inşallah Canım bende 3 ay kullandım ama hamile kalmadım aksine combi adetleri düzene sokar entresan olmuş hakkında hayırlısı zaten 3 ay kullanılıyor doktorlar öyle diyor pko var mı ?
Anladım canım geçmiş olsun pko çok yumurta var ama gelişmemiş oluyor bu yüzden düzensiz yumurtlama oluyor çatlama da sıkıntılar oluyor hormonal sıkıntılar oluyor vs. Umarım tez zamanda gebe kalırsın canımBana doktor 6 ay kılan gel dedi eğer hamile kalmasan yapışıklık vardır dedi hayırlısı la bu 2 çocuğum olucak genelikle dogumdan sonra yapışıklık oluyorms pko ne canım omu bilmiyorum
Zaten bir yavrun var canım neden olmasın olur tabi ki Rabbim büyük hayırlısını nasip etsin inşallahİnsalh kuzum benim Allah'tan ümit kesilmez Allah hayilisinla hepimize nasip etsin bende adet düzensizliği var bu yüzden bilmiyorum yumurtlamyı umarım olur
Canım bende mavi kutu kullanıyorum ,2ay olucak hakkında hayilisi olsunBu ay bende kullanmaya başladım ama pembe kutu olandan .. doktor üstüne basa basa söyledi pembe kutu olucak diye..bu arada bende pkosluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?