- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanmaya başladım 1 aydır diyelim canım ama deneme imkanım yok eşim yok şuan çünkü. Bende hafif yumurta tembelliği var doktora sordum kullanabilirsin demişti. Bende çok heveslenerek kullanıyorum artı olarak arı sütü kullanıyorum birde. Doktora sormanda fayda var uygun mudur diyeMerhaba kızlar inofolic combi methini çok duydum çok hamile kalan kızlar olmuş eğer hamile kalan kızlar varsa hikayelerini paylaşabilirler mi bize de umut olsun şimdiden teşekkürler ederim Kendimde kullanalı 2 ay oldu pko veya pkos değilim arkadaşlar
Yanlış okumuşum kullanıyormuşsun zaten. Pkolu olanlara iyi geldiğini duydum ama bilemiyorum canım dediğim gibi bende de hafif yumurta tembelliği var ona faydası olur belki diye kullanıyorum ve çikolata kistim var yumurtalara baskı uygulandığından kalitesi düşüyormuş galiba o yüzden bir de arı sütüne başladımMerhaba kızlar inofolic combi methini çok duydum çok hamile kalan kızlar olmuş eğer hamile kalan kızlar varsa hikayelerini paylaşabilirler mi bize de umut olsun şimdiden teşekkürler ederim Kendimde kullanalı 2 ay oldu pko veya pkos değilim arkadaşlar
Yanlış okumuşum kullanıyormuşsun zaten. Pkolu olanlara iyi geldiğini duydum ama bilemiyorum canım dediğim gibi bende de hafif yumurta tembelliği var ons faydası olur belki diye kullanıyorum ve çikolata kistim var yumurtalara baskı uygulandığından kalitesi düşüyormuş galiba o yüzden bir de arı sütüne başladımMerhaba kızlar inofolic combi methini çok duydum çok hamile kalan kızlar olmuş eğer hamile kalan kızlar varsa hikayelerini paylaşabilirler mi bize de umut olsun şimdiden teşekkürler ederim Kendimde kullanalı 2 ay oldu pko veya pkos değilim arkadaşlar
Ay inşallah iyi gelir canım ya şifa olur hepimizeValla ben bir senedir kullanıyorum tık yok
İnşallah bu ay diyelim
Anladım canım teşekkür ederim hepimize iyi gelir inşallah yaaa bende burda okudum çok hamile kalanlar var inşallah bize de şifa olurYanlış okumuşum kullanıyormuşsun zaten. Pkolu olanlara iyi geldiğini duydum ama bilemiyorum canım dediğim gibi bende de hafif yumurta tembelliği var ons faydası olur belki diye kullanıyorum ve çikolata kistim var yumurtalara baskı uygulandığından kalitesi düşüyormuş galiba o yüzden bir de arı sütüne başladım
Ama arı sütünden memnun kalan çok var hem erkek hem kadın için çok faydalıymış
Doktor öneriyordu ordan gördüm vebaxı tüp bebek doktorları da 2 3 ay önceden kullanmaya başlayın diyorlarmış aklında bulunsun bir araştır istersen
İnşAllah canım keşke iyi gelse artık psikolojim bozuldu yaAnladım canım teşekkür ederim hepimize iyi gelir inşallah yaaa bende burda okudum çok hamile kalanlar var inşallah bize de şifa olur
Ah Mervem inşallah kuzummm ağzın bal yesin göbüşler dolsun yılbaşına kadar sağlıkla inşallahBen ben
Benimki mavi degildi kutusu turkiyede olmadigim icin ama uc ayin sonunda hamile kalmistim
Burda bana diyen arkadasta onunla kalmisti
İnositol var kuzum evet daha etkili diyorlar inşallah şifa olur hepimize yaİnşAllah canım keşke iyi gelse artık psikolojim bozuldu ya
Bu arada pembe olan normal folik asit mavi olan da bir vitamin daha var o da genelde pcos olanlara iyi geliyormuş.
Ama inşallah hepimize vesile olur
Valla kuzum Türkiye de olan doktor vermişti onun sayesinde tanıştım inofolic combi ile hamilelik üzerinde baya etkisi var dedi yumurtlama için yurtdışında ki doktorum da e c birde folic asit vermişti onun harici ben çakşır falan da kullanmıştım bu ay ovulasyon testi falan yine eller boş Rabbim hayırlısını versin bakalım dolsun göbüşlerBen kullanmaya başladım 1 aydır diyelim canım ama deneme imkanım yok eşim yok şuan çünkü. Bende hafif yumurta tembelliği var doktora sordum kullanabilirsin demişti. Bende çok heveslenerek kullanıyorum artı olarak arı sütü kullanıyorum birde. Doktora sormanda fayda var uygun mudur diye
Evet bende duydum canım inşallah faydası olur. Çakşır bende duydum ama denemeye çekiniyorum hormonlara etkisi olur mu diye. Bu ara arı sütüne sardım işte bakalım 2 ay boşluğun var nasıl olacak çok ümitlendim inşallah faydası olurValla kuzum Türkiye de olan doktor vermişti onun sayesinde tanıştım inofolic combi ile hamilelik üzerinde baya etkisi var dedi yumurtlama için yurtdışında ki doktorum da e c birde folic asit vermişti onun harici ben çakşır falan da kullanmıştım bu ay ovulasyon testi falan yine eller boş Rabbim hayırlısını versin bakalım dolsun göbüşler
Insallah cicegim Rabbim ikiz nasip etsin insallahAh Mervem inşallah kuzummm ağzın bal yesin göbüşler dolsun yılbaşına kadar sağlıkla inşallah
Aminnnn inşallah kuzum benimI
Insallah cicegim Rabbim ikiz nasip etsin insallah
Merhaba birşey soracağım arı sütü polen propolis karışımı doğal ürünler var o da aynı etkiyi gösterir mi yoksa sadece arı sütü mü faydalı olur acaba?Ben kullanmaya başladım 1 aydır diyelim canım ama deneme imkanım yok eşim yok şuan çünkü. Bende hafif yumurta tembelliği var doktora sordum kullanabilirsin demişti. Bende çok heveslenerek kullanıyorum artı olarak arı sütü kullanıyorum birde. Doktora sormanda fayda var uygun mudur diye
Merhaba ben ilk başta arı sütü propolis bal karışımı almıştım. Sonra içindeki arı sütü oranı az olduğu için ayrı almak istedim. Benim aldığım karışımda %95 bal gerisi arı sütü ve propolisti ama tabi o da kullanılır niye faydası olmasın. Ben kistim olduğu için kendi kendime düşündüm ki yumurta kalitesini çok düşürüyor direk arı sütünü kullansam belki daha iyi olur diye o yüzden ayrı almak istedim tekrardanMerhaba birşey soracağım arı sütü polen propolis karışımı doğal ürünler var o da aynı etkiyi gösterir mi yoksa sadece arı sütü mü faydalı olur acaba?
Ama konuştuğum bir kişi bu karışımı kullanıp ondan sonra hamile kalmış onunda çikolata kisti varmış. Hatta demişti ki ben korona yüzünden bağışıklık olsun diye almıştım diye. Konulardan birinde konuşmuştuk böyleMerhaba birşey soracağım arı sütü polen propolis karışımı doğal ürünler var o da aynı etkiyi gösterir mi yoksa sadece arı sütü mü faydalı olur acaba?
Yani şöyle anlatayım canım ben doktorun önerdiği kendisinin de aynı ürünleri aldığı bir arıcıyla konuştum. Arı sütü soğuk gönderilmesi gerektiği için ben balın içine karıştırıyorum bal onu koruyor dedi. Soğuk gönderim yapamadığı için yani. Karışık olmadı da çok iyi ben sadece garanti olsun diye başka yerden ayrı aldım arı sütünü. Ki onu da günde yarım çay kaşığı kullanıyorsun zaten aslında aynı şeye denk bile geliyordurMerhaba birşey soracağım arı sütü polen propolis karışımı doğal ürünler var o da aynı etkiyi gösterir mi yoksa sadece arı sütü mü faydalı olur acaba?
Anladım çok teşekkür ederim ben de az önce sipariş verdim arı sütü bal ve polen varmış bu karışımda,inşallah işe yarar bende deYani şöyle anlatayım canım ben doktorun önerdiği kendisinin de aynı ürünleri aldığı bir arıcıyla konuştum. Arı sütü soğuk gönderilmesi gerektiği için ben balın içine karıştırıyorum bal onu koruyor dedi. Soğuk gönderim yapamadığı için yani. Karışık olmadı da çok iyi ben sadece garanti olsun diye başka yerden ayrı aldım arı sütünü. Ki onu da günde yarım çay kaşığı kullanıyorsun zaten aslında aynı şeye denk bile geliyordur