Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnofolic combi kullananlar
- Konu Sahibi Eylullum1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Faydasını görebildiniz mi acaba?Arkadaşlar bu ay inofolic combi kullanıyorum. Geçen ay 21.gün çatlamıştı yumurtam bu ay 19.günüm hala çift çizgi göremedim. İnofolic kullanıp hamile kalan var mı?
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Canım merhaba ben de bu ay başladım inofolic combiye. Sen faydasını gördün mü?Arkadaşlar bu ay inofolic combi kullanıyorum. Geçen ay 21.gün çatlamıştı yumurtam bu ay 19.günüm hala çift çizgi göremedim. İnofolic kullanıp hamile kalan var mı?
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Canım merhaba ben de bu ay başladım inofolic combiye. Sen faydasını gördün mü?
Canım ben 2 ay combi kullandım geçen ay şase kullandım bu ay şase de 2.ayım ama bu ay düzenli kullanamadım açıkcası ama hamile kalamadım. Benim 8 ay önce bir düşüğüm var ama doktorlar herhangi bi sorun yok dedi. Kısacası ben bi fayda görmedim ama görenler varmış. 3 ay kullanacaksın dedi doktor
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Peki canım doktor mu önerdi sana? günde kaç tane kullandın? Bana doktor verdi ve sabah akşam dedi açıkçası pko da değilim anlayamadım bir tane mi kullansam diye kararsız kaldımCanım ben 2 ay combi kullandım geçen ay şase kullandım bu ay şase de 2.ayım ama bu ay düzenli kullanamadım açıkcası ama hamile kalamadım. Benim 8 ay önce bir düşüğüm var ama doktorlar herhangi bi sorun yok dedi. Kısacası ben bi fayda görmedim ama görenler varmış. 3 ay kullanacaksın dedi doktor
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Rabbim sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin sanaCanım ben 2 ay combi kullandım geçen ay şase kullandım bu ay şase de 2.ayım ama bu ay düzenli kullanamadım açıkcası ama hamile kalamadım. Benim 8 ay önce bir düşüğüm var ama doktorlar herhangi bi sorun yok dedi. Kısacası ben bi fayda görmedim ama görenler varmış. 3 ay kullanacaksın dedi doktor
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Ben bir tane içtim combi olanı kendim aldım zaten düşükten sonra adetlerim düzensizdi ve kolaylaştırıyor diye duydum ama etki etmedi.şaseyi doktor verdi daha etkili dedi 3 ay kullan dedi ama 150 TL ilaç ve içinde 20 tane var biraz pahalı geldi açıkcası ilaç. Combi kullanarak hamile kalan arkadaşım var ama birazda nasip bence. Senin ilk çocuğun mu olacak? Bana doktor günde 1 tane dedi 2 tane olsa altından kalkılmaz.
Amin canım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Amiin canım çook amin doktor günde iki tane dedi ama evet çok pahalıya geliyor diye açıkçası ben bir tane kullanıyorum günde İlk olacak nasip ederse RabbimBen bir tane içtim combi olanı kendim aldım zaten düşükten sonra adetlerim düzensizdi ve kolaylaştırıyor diye duydum ama etki etmedi.şaseyi doktor verdi daha etkili dedi 3 ay kullan dedi ama 150 TL ilaç ve içinde 20 tane var biraz pahalı geldi açıkcası ilaç. Combi kullanarak hamile kalan arkadaşım var ama birazda nasip bence. Senin ilk çocuğun mu olacak? Bana doktor günde 1 tane dedi 2 tane olsa altından kalkılmaz.
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Amiin canım çook amin doktor günde iki tane dedi ama evet çok pahalıya geliyor diye açıkçası ben bir tane kullanıyorum günde İlk olacak nasip ederse Rabbim
Kaç aydır deniyorsunuz? Herhangi bir sorunun yoksa normal folik asit alsnda olur. Ama combi kullanacaksan günde 1 tane iç bişey olmaz derim benim fikrim. Çünkü o da bir folik asit. Ben de info şaseyi 1 adet kullanıyorum
Eklentiler
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
5 ay olacak. Bu kahverengiyi kullanıyorum ben de. Doktor üç ay boyunca iki tane dedi ama günde bir tane içicem vallaKaç aydır deniyorsunuz? Herhangi bir sorunun yoksa normal folik asit alsnda olur. Ama combi kullanacaksan günde 1 tane iç bişey olmaz derim benim fikrim. Çünkü o da bir folik asit. Ben de info şaseyi 1 adet kullanıyorum
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
5 ay olacak. Bu kahverengiyi kullanıyorum ben de. Doktor üç ay boyunca iki tane dedi ama günde bir tane içicem valla
Eki Görüntüle 2282716
1 tane al canım hiçbir şey olmaz birazda ticari olduğunu düşünüyorum bu ilaçların elbet faydası var tabi ama bana 1 tane dedi düşüğüm olduğu halde. Hormonlarına baktırdın mı?
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Hormonlarım normal çıktı, hsg çekildim o da normal çok şükür işte her şey nasip de beklemek zor1 tane al canım hiçbir şey olmaz birazda ticari olduğunu düşünüyorum bu ilaçların elbet faydası var tabi ama bana 1 tane dedi düşüğüm olduğu halde. Hormonlarına baktırdın mı?
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Hormonlarım normal çıktı, hsg çekildim o da normal çok şükür işte her şey nasip de beklemek zor
İNŞALLAH en kısa zaman da hamile kalırız sen de ben de canım. Ben bu ay çok düzenli kullanmadım şaseyi valla bakalım ne olacsk
- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
3 ay kullandım 3ünde de adetim gecikti sanırım bana iyi gelmedi..
Bende de çok güxen uyandırmıyor artık 2 ay combi 1 ay şase kullandm bu 2. Ayım bi değişiklik yok. Doktorlar herkse yazıyor artık çok duyuyorum combi kullananları
Bnada dr çok önceden vermiştı ama kac kere demişti unuttummacaba en faydalısı kac iki mi bnde polıkıst over değilimAmiin canım çook amin doktor günde iki tane dedi ama evet çok pahalıya geliyor diye açıkçası ben bir tane kullanıyorum günde İlk olacak nasip ederse Rabbim
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Ben bir tane içiyorum canım. Adetlerim de hep düzenlidir yumurtayı iyi geliştirir deyip verdi. iki kullanan da var bir kullanan da. imkanın varsa doktoru arayıp sor benceBnada dr çok önceden vermiştı ama kac kere demişti unuttummacaba en faydalısı kac iki mi bnde polıkıst over değilim
Dr daha arayamam cünki iki sene ikiniDe de sorun yok dedı ve eşimde sıkıntı varmış iki srne üzerıne öğrendık bnde onu şikayet ettım daha da aramam ama eczaneden ögrenırım sanırsamBen bir tane içiyorum canım. Adetlerim de hep düzenlidir yumurtayı iyi geliştirir deyip verdi. iki kullanan da var bir kullanan da. imkanın varsa doktoru arayıp sor bence
- 20 Mart 2011
- 13.817
- 32.368
- 798
Haydaa nasıl böyle net olmadan konuşur insan yaDr daha arayamam cünki iki sene ikiniDe de sorun yok dedı ve eşimde sıkıntı varmış iki srne üzerıne öğrendık bnde onu şikayet ettım daha da aramam ama eczaneden ögrenırım sanırsam
Eczaneden ya da prospektusune bakarak öğrenebilirsin
Varıkosel sebepmiş ilk etapta degerler iyi hibiydi megerse git gide düşüyormuş ürılojı dr gitmemiz gerekıyordutestlerden bıse yok deyınce bızde gıtmedık basıp zamanı var demekli ,, evet ben bi bakıyımHaydaa nasıl böyle net olmadan konuşur insan ya
Eczaneden ya da prospektusune bakarak öğrenebilirsin