Inofolic combi kullananlar

Ya kızlar bişey soracam mavisini vermişti bana doktor başka bi doktora gittim bu sana yeterli gelmez diyip folidoce verdi iyimi yaptı kötü mü yaptı hangisi daha iyi? 8-9 ay kullandırdı daha sonra bıraktırdı folikasiti gebe kalamadım fikri olan varmı

Bende kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüz faydasını görenler varmı acaba

Ben doktoruma sordum inofolic combi kullanıyım mi diye oda gynositol verdi bu iki katı daha etkili dedi ben bırakmak zorunda kaldım

Ve bide belki konuyla alakası yok ama burda bişey sormak istiyorum ben adetim bittikten sonra 1 hafta sonra afedersiniz sümüksü kanlı akıntı geldi ve sol kasığımda ni ağrı batma vardı biraz şiddetliydi şu anda da var biraz hatta bazen bişey bıcırdıyo sanki erken gebelik testi yaptım adetime 10 gün var dayanamadım yaptım sonuç negatif. Benim gibi böyle bişey yaşayan var mı

İnfolic kullanmaya başlamıştım geçen ay normalde benim regl düzenim 33 gün ortalama bu ay ilaç sayesinde 28. gün doldu ve dün regl oldum :/ tamam düzenli düzensiz bir regl düzenim vardı her ay ortalama oluyordum bı haftada geçse bu sefer ilaç sayesinde tam olması gereken 28. gün gecince oldum . hamile olmadığımada üzüldüm demek ki diğer aylar olma ihtimalim var diyorum çünkü bişeyler düzeldi sanki hı ?

Canım 3 ay düzenli kullanımda faydasını görüyosun üzme kendını

İnşallah canım benim bundan 3 ay öncesine dönsem olmasın hazır değilim diye mızıklıyordum şimdide olsun diye dua ediyorum :/
Öyle oluyo malesef :)) Rabbim aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlat isteyen herkese. Stres yapma yumurtlama günlerini takip et kontrol ettirdin mi hormon değerlerini vs.

Öyle oluyo malesef :)) Rabbim aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlat isteyen herkese. Stres yapma yumurtlama günlerini takip et kontrol ettirdin mi hormon değerlerini vs.

Kan degerlerımı baktı bısey yok dedı hamıle kalmamak ıcın hos ben doktoraa gıttım hamılemıyım dıye kadın ne zamandır ugrasıyorsunuz ve dusunuyorsunuz dedı dedım 1aydır ne zamandır korunmuyorsunuz 15 gundur bunun ıcın mı telasın dıyor fılmlerdekı gıbı yada bu ılk geceden hamıle kalanlar gıbı bekledım bazı kadınlar var bu dunyaya sadece cocuk dogurmaya gelmıs gıbı ceketı atsa koca hamıle kalıyorlar

Hahaha cok haklısın gercekten :) bazılarına bende soruyorum düğünde halayda mı hamile kaldın bune hız :))
Olsun geç olsun güç olmasın :))

Kızlar bu regl bitiş tarihini yazarken kanamanın bittigi günümü yoksa o kahveye donen akıntının da bıtmesı ak pak halı almasını beklıcez kafamı karıstırıyor bu olaylar ya eger oleyse 5. günüm de normalde 4 surer

Ak pak hali canım:)

Ya ben geçen 2 ay önce adetin başında kullanmaya başladım o ay klomen ve çatla iğnesi de kullanmıştım. Adetin 21. Günü Progesteronum 23 çıktı. Neyse gebe kalamadım ama inafolic combiui kullanmaya devam ediyorum bu ay adetin 21. Günü progesteron sonucum 5.66 çıktı. Yani iki ay boyunca günde 2 tane alıyorum yok bi etki falan. 1 aylık kullanımı 135 tl. Pahalı da yani. Kullanmadan önce 6.35 falan çıkıyordu. Bi faydasını görmedim valla

Cok haklısın canım gerçekten hıc ucuz değil.
Doktorunla bi görüş istersen 1 ay daha kullanıp bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…