- 18 Ekim 2016
- 76
- 16
- 38
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi mi verdi doktor pembe miArkadaşlar bi bakarmisinz inofolic combi verdi Dr ondan önce folik asit kullaniodum devam edicenmi folik asitide kullanmaya
Mavi verdiMavi mi verdi doktor pembe mi
İnfolic kullanmaya başlamıştım geçen ay normalde benim regl düzenim 33 gün ortalama bu ay ilaç sayesinde 28. gün doldu ve dün regl oldum :/ tamam düzenli düzensiz bir regl düzenim vardı her ay ortalama oluyordum bı haftada geçse bu sefer ilaç sayesinde tam olması gereken 28. gün gecince oldum . hamile olmadığımada üzüldümdemek ki diğer aylar olma ihtimalim var diyorum çünkü bişeyler düzeldi sanki hı ?
![]()
Canım 3 ay düzenli kullanımda faydasını görüyosun üzme kendını
Öyle oluyo malesef :)) Rabbim aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlat isteyen herkese. Stres yapma yumurtlama günlerini takip et kontrol ettirdin mi hormon değerlerini vs.İnşallah canım benim bundan 3 ay öncesine dönsem olmasın hazır değilim diye mızıklıyordum şimdide olsun diye dua ediyorum :/
Öyle oluyo malesef :)) Rabbim aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlat isteyen herkese. Stres yapma yumurtlama günlerini takip et kontrol ettirdin mi hormon değerlerini vs.
Hahaha cok haklısın gercekten :) bazılarına bende soruyorum düğünde halayda mı hamile kaldın bune hız :))Kan degerlerımı baktı bısey yok dedı hamıle kalmamak ıcın hos ben doktoraa gıttım hamılemıyım dıye kadın ne zamandır ugrasıyorsunuz ve dusunuyorsunuz dedı dedım 1aydır ne zamandır korunmuyorsunuz 15 gundurbunun ıcın mı telasın dıyor
![]()
fılmlerdekı gıbı yada bu ılk geceden hamıle kalanlar gıbı bekledım
bazı kadınlar var bu dunyaya sadece cocuk dogurmaya gelmıs gıbı
![]()
ceketı atsa koca hamıle kalıyorlar
![]()
aynen canım benimm Rabbim yokluklarını göstermesin bize İnşallah :)Hahaha cok haklısın gercekten :) bazılarına bende soruyorum düğünde halayda mı hamile kaldın bune hız :))
Olsun geç olsun güç olmasın :))
Ak pak hali canım:)Kızlar bu regl bitiş tarihini yazarken kanamanın bittigi günümü yoksa o kahveye donen akıntının da bıtmesı ak pak halı almasını beklıcez![]()
kafamı karıstırıyor bu olaylar ya eger oleyse 5. günüm de
normalde 4 surer
Ak pak hali canım:)
Ya ben geçen 2 ay önce adetin başında kullanmaya başladım o ay klomen ve çatla iğnesi de kullanmıştım. Adetin 21. Günü Progesteronum 23 çıktı. Neyse gebe kalamadım ama inafolic combiui kullanmaya devam ediyorum bu ay adetin 21. Günü progesteron sonucum 5.66 çıktı. Yani iki ay boyunca günde 2 tane alıyorum yok bi etki falan. 1 aylık kullanımı 135 tl. Pahalı da yani. Kullanmadan önce 6.35 falan çıkıyordu. Bi faydasını görmedim valla![]()