Inofolic combi kullananlar

erdilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
59
23
88
Kizlar merhaba dun adet duzensizliginden dolayi doktora gittim ve polikistikover oldugunu ogrendim. Doktor inofolic combi yazdi. Bu ilaci kullanip yarar goren ve hamile kalan var mi?

Düzensizlik dışında şikayetim yok. Ama işte adet düzensiz olunca bebek de düsünemiyoruz. Sizin var mıydı başka şikayetiniz?
saç dökülmesi ve sivilce :) bide hamile gibi göbeğim var..adet olamadıkça şişiyorum

2.ci ayım cok memnunum.
Yumurtlamıyordum bu ay yumurtladım +
60 günde gelen ilaçla olan regl yi ilaçsız 28.günde getirdi bendede pko başlangıcı vardı

2.ci ayım cok memnunum.
Yumurtlamıyordum bu ay yumurtladım +
60 günde gelen ilaçla olan regl yi ilaçsız 28.günde getirdi bendede pko başlangıcı vardı
Peki ilaç adetlerinizin uzunluğunu etkiledi mi? Benimki normalde 5. günde tamamen biterdi ama şimdi 7. günü hala devam ediyo.

ben bu ilaçla birlikte incir kürü de uygulamak istiyorum kızlar sizce zararı olur mu?

Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 8 aydır evliyim eşimle hiç korunmadık ama hamile kalamadım hastaneye gittim vajinal ultrason çekti doktor hormon testi yapıldı test temiz çıktı fakat doktor pko lu olduğumu söyledi kilolu değilim zayıfım şeker hastalığım yok adetim herzaman düzenli olmuştur bunun üzerine inofolic combi verdi 2. Kutudayım gebe kalmak istiyorum benim gibi olanlar varmı yorumları okudukça moralim bozuluyor Allah yardımcımız olsun

İnfolic combi kullanan arkadaşlar kapsül mü kullaniosunuz yoksa toz olanından mi Dr banada verdi ama toz olanını kullananlar onun sayesinde hamile kalmisar

Geçmiş olsun canım, doktor eşinden sperm testi istedi mi

Arkadaşlar bi bakarmisinz inofolic combi verdi Dr ondan önce folik asit kullaniodum devam edicenmi folik asitide kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…