- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi babyonthego
-
Cok isterdim hamileyim demeyi ama adet oldumKızlar nasıl gidiyor inofolic kullanıp hamile kalanlar oldu mu :)
Cok isterdim hamileyim demeyi ama adet oldum
Aynen oyle rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun tez zamandaHayırlısı canım insallah Rabbim kısa zamanda bizlerede tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlat verir
Bana hamile kalana kadar kullanicaksin demisti gunde iki kere yutmami soylediİnofolic combi yi kullanırken hic ara veriyormusunuz benim 4 cu kutum bitti hic ara vermedim doktorum da söylemedi kullanmaya devam et dedi
Aynen banada öyleBana hamile kalana kadar kullanicaksin demisti gunde iki kere yutmami soyledi
Cok gecmis olsun benimde 7+3de durdu ilk gebeligim zaten kimyasaldi hayirlisiyla annelik duygusunu tadariz insallah1 senedir aralıksız kullanıyorum aralık ayında hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu malesef
Benim çok şükür 11 yaşında bir oğlum var 2011 de 21 haftalık bir kaybım var ondan sonra eşim uzun süre çocuk istemedi, tam istedi oldu derken kalbi durdu. Nasip kısmet. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin tez zamandaCok gecmis olsun benimde 7+3de durdu ilk gebeligim zaten kimyasaldi hayirlisiyla annelik duygusunu tadariz insallah
Amin insallah allah ogluna uzun omurler versinBenim çok şükür 11 yaşında bir oğlum var 2011 de 21 haftalık bir kaybım var ondan sonra eşim uzun süre çocuk istemedi, tam istedi oldu derken kalbi durdu. Nasip kısmet. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Aminn aminn Allah razı olsunAmin insallah allah ogluna uzun omurler versin
HADİ yA ben zayıfım tozu vermişti ben gidip kapsül aldıydım bir daha alırsam tozu alayım öyle iseİnofolic combi toz mu kapsül mü diye merak edenler Dr a sordum toz olanını zayıflar kapsül olanını kilolu olanlar kullaniomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?