• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi Kızlar bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
28
Merhabalar hanımlar inofolic combi kullanip faydasını gören var mı hem vücut üzerinde hemde gebelik icin ve sigorta karşılıyor mu ? Reçeteli olarak ne kadara temin ettiniZ

Ya bide aynı ay ovulasyon takibi yaptım ben bir de eşimde başka bi vitamin içmeye başlamıştı aynı ay hangisi etkili oldu bilmiyorum :) ama bence içmeye değer

Ya bide aynı ay ovulasyon takibi yaptım ben bir de eşimde başka bi vitamin içmeye başlamıştı aynı ay hangisi etkili oldu bilmiyorum :) ama bence içmeye değer
Vitamin dediğin tek bi vitamin mi yoksa karışım falan mı ? Bende yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum hemde klomen kullandigjm için

Merhabalar hanımlar inofolic combi kullanip faydasını gören var mı hem vücut üzerinde hemde gebelik icin ve sigorta karşılıyor mu ? Reçeteli olarak ne kadara temin ettiniZ
kullandm faydasini gordum.pkos varsa özellikle tavsiye edyorum. sigorta odemiyor disardan aliyoruz recetesiz. bir eczanede 32 liraya baska eczanede 38 liraya aldim

kullandm faydasini gordum.pkos varsa özellikle tavsiye edyorum. sigorta odemiyor disardan aliyoruz recetesiz. bir eczanede 32 liraya baska eczanede 38 liraya aldim
Sağol canım bilgilendirdigin için evet pcos var tek yumurtaligimda ibsallah faydasını görürüm hemde gebelige yardimci olur

Vitamin dediğin tek bi vitamin mi yoksa karışım falan mı ? Bende yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum hemde klomen kullandigjm için
O da inofolic gibi içinde vitaminler içeren bi ilaçtı Türkiye'de satışı Yok sanırım.. yumurtlama gününü gösteren testler var ya onları kullandım ben.. zaten inofolic aslında pkolular için asıl bende o olmadığı halde doktor yine de vermişti günde 1 kere içiyordum ama pkolular daha fazla içiyor sanırım günlük

Ben kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür.
Günde iki tane kullanıyordum. Sigorta karşılamayor.
Benim doktorum infolic combiyle birlikte femara da vermişti 10 gün kullandım

Ben de kullanıyorum folik asit dışında iki madde var içinde, yumurtalamayı tetikliyormuş. Umarım ilk ayımda bana da fayda eder ;)

Peki pko var miydi canim? Esinin vitamini neydi? Esime de doktor vitamin verdi de
Valla folandrol diye bi ismi var ama Türkiye'de Yok sanırım o eşime verilen.. bende pko yoktu kontrollerde temiz çıkmıştı sorun yoktu ama kaç aydır hamile kalamıyorum deyince bunu önerdi

Valla folandrol diye bi ismi var ama Türkiye'de Yok sanırım o eşime verilen.. bende pko yoktu kontrollerde temiz çıkmıştı sorun yoktu ama kaç aydır hamile kalamıyorum deyince bunu önerdi
Bana da hafif pko dedi bunu verdi esime de vitamin verdi inofolicin yaninda bebe aspriniyle glifor verdi de o yuzden merak ettim

HANIMLAR YA BEN INOFOLIC TOZUNU KULLANIYORUM YANINDA CORASPIN LE GLIFOR DA VAR GUNDE BIR TABLET ALIYORUM GLIFORLA CORASPIRIN I INOFOLIC I 4 PAKET VERDIDOKTOR AMA SIMDI DE BOGAZIMI USUTMUSUM KLOMAKS VERDI ANTIBIYOTIK ACABA DIGER ILACLARI ETKISIZ BIRAKIR MI BU ANTIBIYOTIK OYLE OLURSA COK UZULURUM TUM EMEKLERIM BOSA GIDER

Ben tablet olanı kullanıyorum mavi olan sanırım günde 2 tane alınıyor

Benim fsh hormonun yüksek, doktor bana da inofolic verdi ama genelde polikistik over için verildiğini okudum. Fsh si yüksek olup inofolic kullanan, faydasını gören var mı?

Back