• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic combi ile hamile kalanlar

Kedidelisii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
50
32
18
33
Herkese selam
Bende pko yok gözle görülür bir engelde yok, 3 ay yumurta takibi yaptık. 3 ay ara verdik bu ay aşılama diye gittim. Ancak doktorum inofolic combi önerdi hamileliği kolaylaştırdigini ve olumlu donuslar aldigini söyledi
Sizlerde kullanıp hamile kalan varmi🙏

Herkese selam
Bende pko yok gözle görülür bir engelde yok, 3 ay yumurta takibi yaptık. 3 ay ara verdik bu ay aşılama diye gittim. Ancak doktorum inofolic combi önerdi hamileliği kolaylaştırdigini ve olumlu donuslar aldigini söyledi
Sizlerde kullanıp hamile kalan varmi🙏
Aynı sizin gibi benimde hiçbir sorunum yok. Alıp almamak konusunda kararsızım . Problem daha ziyade eşimde. Takvilere harcıycagımız paraya 3-4 ay sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum kafam karısık

Aynı sizin gibi benimde hiçbir sorunum yok. Alıp almamak konusunda kararsızım . Problem daha ziyade eşimde. Takvilere harcıycagımız paraya 3-4 ay sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum kafam karısık
Bizde öyle eşimde bende takviye edici ler içiyoruz birde bunu deneyelim sonrası artık aşılama olcak

Back