• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic combi hp kullanmamın sakıncası olur mu

miya3307

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
18
4
16
21
Merhaba ben 3 aydır maxijuno kullanıyorum bu ah yumurtlama günüme 1 hafta kala bitti bende yerine inofolic hp aldım ama bir kaç yorum okudum yumurtlamamı bozdu adetimi geciktirdi gibisinden ben pcos yok sizce kullanmamalı mıyım ? İki kez düşük yaşadığım için yumurta kalitesini arttırmak amacıyla içiyorum

Merhaba ben 3 aydır maxijuno kullanıyorum bu ah yumurtlama günüme 1 hafta kala bitti bende yerine inofolic hp aldım ama bir kaç yorum okudum yumurtlamamı bozdu adetimi geciktirdi gibisinden ben pcos yok sizce kullanmamalı mıyım ? İki kez düşük yaşadığım için yumurta kalitesini arttırmak amacıyla içiyorum
Yararı olur zararı olmaz. Kaliteli olmasını sağlıyor yumurtanın.

Slm canım kullandin mi zararı oldu mu. Beni bilgilendirire bilir misin

Slm canım kullandin mi zararı oldu mu. Beni bilgilendirire bilir misin
Kullanıyorum hala gebelik yok ama yumurtlama akıntısı ve çatlama ağrısı yaşadım ilk defa bu ay sanırım hapın etkisiyle yumurtam daha fazla büyüdü ben kullanmaya devam edicem

Kullanıyorum hala gebelik yok ama yumurtlama akıntısı ve çatlama ağrısı yaşadım ilk defa bu ay sanırım hapın etkisiyle yumurtam daha fazla büyüdü ben kullanmaya devam edicem
Slm canım pcos yok demi sende de. Bende de yok. Kaliteli yumurta olur diye verdi

Back