Burdayımkızlar doktora gittim yumurta tembelliği var dedi inofolic combi verdi bununla hamile kalan varmi
Adet olmadanmi kaldinizBurdayımbende doktora gittiğimde pcos olduğunu yani yumurtalarımın dirençli olup çatlamadığını söyledi dr inofolic combi ile başladık sürece kullandığımın 2. Ayı hamile kalmışım sonra 4 haftalıkken düşük yaptım düşükten sonra 1 ay geçti ardına yine hamile kalmışım kendini strese sokma sakın ıyi düşün iyi olsun
Oldum kasımda düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan hamileyimAdet olmadanmi kaldiniz
4 haftalik henuz yeniyken yapmişsiniz.Oldum kasımda düşük yaptım Aralıkta regl oldum şuan hamileyim
İnofolic combi kullananların çoğunluğu ıyi sonuçlar alıyor inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim ayrıca düşüğün parçası içinde olurmuş derler hemen hamile kalan çok fazla onlardan biriyim4 haftalik henuz yeniyken yapmişsiniz.
Duzensizlikler olabiliyor biraz daha buyuk yapinca..
Rabbim kucaginiza nasip etsin insallah
Benm ikiz 6 haftalik düsük.İnofolic combi kullananların çoğunluğu ıyi sonuçlar alıyor inşallah sende güzel haberler alırsın canım benim ayrıca düşüğün parçası içinde olurmuş derler hemen hamile kalan çok fazla onlardan biriyim
Benimde ilk düşüğümde kese vardı bebek yoktu zaten düşük olucağı belirlenmişti sağlıksız dendi benim kanamam sadece 10 güne yakın sürmüştü sonra bitti aralıkta da regl kanamam oldu. Peki bu durumda doktora göründün müBenm ikiz 6 haftalik düsük.
Ilk dusukte gorememistik hicbirsey..
Adet donemim geldi bi var bi yok sari kahve akntilarim var. 10 gundur boyle. Bi gecmedi bu donem. 40 gun oldu yani
Benm de dolu dolu 10 gun surdu..Benimde ilk düşüğümde kese vardı bebek yoktu zaten düşük olucağı belirlenmişti sağlıksız dendi benim kanamam sadece 10 güne yakın sürmüştü sonra bitti aralıkta da regl kanamam oldu. Peki bu durumda doktora göründün mü
Regl olmadan gebe kalanlarda var Hayırlı sı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallahBenm de dolu dolu 10 gun surdu..
Sonra doktora gittim temiz gozukuyor dedi.
15 gun temiz kaldim. 10 gundur boyle akntm var.belki normaldir diye gitmedim insallah diner bir an once.. hamileyimdir belki dedm ama imkanda vermedim pek.
Yani toplam dusugün başladigi zamandan itibaren 37.gun
Bende inofolic tozla hamile kaldım cnm toz şekli onunkızlar doktora gittim yumurta tembelliği var dedi inofolic combi verdi bununla hamile kalan varmi
Allah sabır versin bitane daha verip acini dindirrsinBende hamile kaldım canım ama 8 hastalıkken kalbi durdu
nasıl mutlu oldum bilemezsin doktor hamile kalmayı kolaylaştırır dedi kimis i de diyor alakası yok o vitaminBurdayımbende doktora gittiğimde pcos olduğunu yani yumurtalarımın dirençli olup çatlamadığını söyledi dr inofolic combi ile başladık sürece kullandığımın 2. Ayı hamile kalmışım sonra 4 haftalıkken düşük yaptım düşükten sonra 1 ay geçti ardına yine hamile kalmışım kendini strese sokma sakın ıyi düşün iyi olsun
bana kapsül verdi kahverengi oda ise yarar mi acabaBende inofolic tozla hamile kaldım cnm toz şekli onun
Hem vitamin hemde içerisinde yumurtalıkları uyarıcı bi madde var üzerinde yazıyor zatennasıl mutlu oldum bilemezsin doktor hamile kalmayı kolaylaştırır dedi kimis i de diyor alakası yok o vitamin
Bende onu kullandımbana kapsül verdi kahverengi oda ise yarar mi acaba
Sizin yazınızı okuyunca şu serpildi az da olsa içimeBurdayımbende doktora gittiğimde pcos olduğunu yani yumurtalarımın dirençli olup çatlamadığını söyledi dr inofolic combi ile başladık sürece kullandığımın 2. Ayı hamile kalmışım sonra 4 haftalıkken düşük yaptım düşükten sonra 1 ay geçti ardına yine hamile kalmışım kendini strese sokma sakın ıyi düşün iyi olsun
çok sagol mutlu ettinBende onu kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?